Nedavno objavljeno

Uživajte u novim HELL ICE COOL ukusima

Dok smo sa nestrpljenjem očekivali prve pahulje snijega i radovali se zimskim čarolijama, HELL nam je pripremio dva nova limitirana ukusa za potpuni ugođaj u zimskoj idili. HELL se uvijek pobrine da zima obiluje avanturama i ne sumnjajte da je tako i ove godine, jer stižu HELL ICE COOL ukusi Arctic Pear i Frozen Red Orange kako bi nam zimski dani bili razigraniji.

Ne dopustite da vas išta sputava i maksimalno uživajte u zimskim trenucima uz ograničeno izdanje energetskog napitka HELL ICE COOL Arctic Pear! Ovaj napitak sa novim ukusom kruška-smokva pobrinut će se da vam tokom zimskih dana nikada ne ponestane uzbudljivih iskustava. Ali budite spremni i na novi HELL ICE COOL Frozen Red Orange koji će vas svojim delikatnim ukusom smrznute crvene narandže izbaciti iz zimskih čizama. Zasigurno će vam ovi ukusi pomoći da bez problema prebrodite ledene dane.

Kao što HELL ENERGY uvijek i radi, i ova dva nova HELL ICE COOL napitka napravljena su na poznat način – bez konzervansa, sa 5 vrsta vitamina B, a svaka konzerva sadrži 32 mg/100 ml kofeina, dok vas njegov jedinstveni dizajn odmah asocira na Arktik!

Novi ukusi dolaze u novim stiliziranim i trendi limenkama sa mramornim dizajnom, a moramo naglasiti da se aluminijumska ambalaža može beskonačno reciklirati što pomaže našim naporima ka održivoj budućnosti.

Uživajte tokom zime u neodoljivim ukusima naših najnovijih HELL ICE COOL ukusa Arctic Pear i Frozen Red Orange. Tečna energija u modernim limenkama zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Novi Ice Cool ukusi bit će vaš savršeni partner u narednim danima!

Ovi ledeni užici s voćnim ukusima i mramornim dizajnom limenki mekim na dodir, dostupni su na poznatim prodajnim mjestima širom BiH.

 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img