Nedavno objavljeno

U Novu uz Novu: Zabava do jutra uz vrhunski novogodišnji program

Za sve one koji su novogodišnju noć  odlučili provesti u toplini svoga doma i društvu najbližih, Nova TV je pripremila raznovrstan novogodišnji program koji će zabaviti, nasmijati i donijeti dašak pozitivne atmosfere svim generacijama. 

Odličnu uvertiru u novogodišnju noć donose nam Zvezde Granda već u subotu uveče. Sanja i Voja u svečanom ozračju dočekuju takmičare koji će blistati na sceni i dati sve od sebe za prolazak  naredni krug. U duhu praznika i dobrom raspoloženju bit će i članovi žirija koji će zaplesati, ali i zapjevati u glas i oduševiti publiku u studiju, ali i pored malih ekrana. 

Već u nedjelju u 17.20 nastavlja se zagrijavanje za najluđu noć. Tanja Đurović u specijalnom novogodišnjem izdanju magazina Nova IN ugostit će brojne poznate bh. pjevače, koji će pjesmom domove gledatelja ispuniti čarolijom, toplinom i veseljem. Slađana Mandić, Neno Murić, Emina Tufo, Elvira Rahić i Semir Cerić Koke uz muzičku pratnju otpjevat će neke od svojih najvećih hitova. 

Dobra zabava gledatelje očekuje i nakon Dnevnika Nove TV, duplim epizodama serije „Lud, zbunjen, normalan“ u kojima pratimo dogodovštine luckastih Fazlinovića u novogodišnjoj noći.

U 20.50 sat počinje specijalno novogodišnje izdanje emisije „Nikad nije kasno“ koja će biti jedinstven spoj nezaboravnih hitova zabavne i narodne muzike i novogodišnjih čestitki brojnih poznatih glumačkih i voditeljskih zvijezda. Zajedno sa veteranima i pobjednicima prethodnih sezona iz mnogima najdražeg showa, zapjevat će najveće muzičke zvijezde iz regije. 

I nakon što ponoć otkuca, zabave na Novoj TV neće nedostajati. Svoje najveće hitove i nezaboravne koncerte u tople domove gledatelja u emisiji „I godina Nova 2024.“ donijet će Lidija Bačić, Žanamari Lalić, Miroslav Škoro, Vlado Kalember, Zlatko Pejaković, Halid Bešlić, Neda Ukraden, Željko Bebek, Jurica Pađen, Alka Vuica, Baruni i Vigor, a zabavne igrane momente upotpunit će lica omiljenih ‘Kumova’. Uz navedene zvijezde, gledatelje očekuje i nekolicina iznenađenja, čime je zabava do jutra zagarantirana uz popularnu novogodišnju emisiju „I godina Nova 2024.“

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img