Nedavno objavljeno

Zima na Vilsu nastavlja sa pružanjem savršene atmosfere za sve svoje posjetioce.

Prigodan sadržaj, prekrasni ukrasi, luna park, Coca Cola selo Djeda Mraza, Jaffa cakes klizalište, lampice i bajkovita atmosfera prikazuju prazničnu sezonu na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

 

Pored brojnih zabavnih sadržaja vani, u Carlsberg Beer Gardenu svaku noć se uživa u najboljim bendovima u gradu a poseban program pripremljen je i za doček Nove godine.

Od 17:00 na programu su after work zabave uz gitaru i najveće pop i rock hitove. Live svirke kreću od 21:00 sati i traju sve do iza ponoći.

Stoga, u nedjelju, 24. decembra nastupit će Mujo Šantić Orchestra sa predivnim repertoarom starogradskih pjesama. U ponedjeljak, 25. decembra nastupit će sarajevska grupa Sunday Stories i zabaviti sve posjetitelje, dok je u utorak s nama jedna od najboljih vokalistica, Ammara Mistrić.

Romantic Band nastavlja sa odličnom zabavom, u srijedu 27. decembra, sa kojim ćemo uživati u najljepšim pop i starogradskim melodijama.

U četvrtak organizatori zajedno sa partnerima iz Coca Cole HBC Sarajevo, u Carlsberg Beer Gardenu, pripremili su Zlatnu noć. Posjetitelje očekuju brojna iznenađenja, a Tribute to Toma Zdravković će u ambijentu kariranih stolnjaka upotpuniti Zlatnu noć i prirediti krasnu uvertiru za najluđu noć u godini.

- Advertisement -

Ne propustite nastup grupe Vremeplov u petak, a u subotu 30. decembra posjetitelje će zabavljati Dino Džihić koji oduševljava svojim čuvenim “one man show” nastupom.

Za najluđu noć u godini, Carlsberg Beer Garden donosi Selama Tufekčića i njegov bend koji će nas u Novu 2024. godinu uvesti sa super raspoloženjem kroz sve žanrove muzike, tako da nam naredna godina bude najbolja do sada!

 

 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img