Nedavno objavljeno

ALTA proslavlja 13. rođendan – Sedam dana magije za nezaboravno praznično iskustvo

Praznična, decembarska iskustva obično su nešto što se dugo iščekuje i pamti. Porodična okupljanja, šoping groznica i radost darivanja neizbježni su u ovo doba godine, a posebna magija ovoga decembra desit će se u jednom od najomiljenijih šoping centara u Sarajevu – ALTA Shopping Centru.

Ove godine ALTA proslavlja 13. rođendan, pa će tim povodom u holu ovoga centra biti organiziran jedinstveni događaj simbolično nazvan „Sretnih 13“, gdje će posjetioci imati mogućnost da okušaju svoju maštovitost i da za to budu bogato nagrađeni.

„Sretnih 13“ je nagradna igra kroz koju posjetitelji Centra imaju priliku da na kreativan način govore o svojim modnim izborima, tajnama dobrog izgleda i mnogim drugim temama koje će biti uobličene kroz sedam dnevnih pitanja.

Kako učestvovati u nagradnoj igri?

Svi koji potroše 50 KM u bilo kojem objektu u Alti moći će u rođendanskoj telefonskoj govornici ostaviti svoj odgovor na jedno dnevno pitanje.

Svaki dan donosi novo pitanje, a dva najkreativnija odgovora tokom prvih šest dana dobit će vrijedne nagrade: vaučere od po 1.000 KM koje je moguće iskoristiti za nezaboravna šoping iskustva u ALTA Shopping Centru. Posljednji, sedmi dan rođendanske proslave posebno će biti sretan za 13. dobitnika nagrade.

Nagradna igra „Sretnih 13“ je samo jedan u nizu pokazatelja da je  ALTA Shopping Centar odavno prerastao svoju osnovnu namjenu, te da osim prijatnog iskustva kupovine koje nudi,  postaje mjesto atraktivnih dešavanja koja donose mnoštvo zabave, nagrada i radosti svojim posjetiteljima.

Iznenađenja za najmlađe

Ni ove godine ALTA SC ne zaboravlja mališane, tako da će 28. i 29.12. biti organizirana i podjela poklon-paketića, što je razlog više da na vrijeme planirate svoj šoping i budete dio praznične magije koja već uveliko ispunjava svaki kutak Alte.

Iskustva za pamćenje

Prethodnih godina ALTA rođendanski eventi bili su nešto što se prepričavalo, pa će, bez sumnje, i ove godine popularni centar u srcu Sarajeva sa svim nabrojanim dešavanjima i vrijednim nagradama, biti mjesto odlične zabave, sjajnih iznenađenja i blistavih trenutaka za pamćenje. Jednostavno rečeno, pravo mjesto na kojem se postaje „najbolja verzija sebe“.

 

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img