Nedavno objavljeno

Zablistaj uz limitiranu kolekciju kompanije Avon – Dream to shine

„Svako je zvijezda i zaslužuje šansu zablistati“, rekla je Marilyn Monroe. I bila je u pravu.
Svaka žena zaslužuje osjećati se izuzetnom, jer to i jest. Bez obzira provodimo li dane u uredu, na kasi u prodavnici, obavljajući radove vani ili ispred kamera. Svaka od nas posjeduje urođenu ljepotu zbog koje blistamo i sjajimo, ali je moramo i njegovati.

Kako bi tvoj sjaj došao do izražaja beauty kompanija Avon pripremila je limitiranu kolekciju Dream to shine – nove, posebne nijanse i tonove najljepših paleta sjena za oči, highlightera, olovki za oči, Ultra Shimmer ruževa za usne i lakova za nokte s 3D efektom. Biraj jesi li tip za odvažni ponoćni glam ili sanjivo i svjetlucavo zlato.

Izgled o kojem sanjaš dat će ti 12 svestranih, pigmentisanih mat i svjetlucavih nijansi. Dodaj sjaj na obrve, obraze, unutrašnju stranu oka i ključne tačke na licu. Blistaj zahvaljujući mekanim šljokicama koje svjetlucaju i sijaju svakim tvojim pokretom.

Kombinuj elemente, tonove i nijanse tako da tvoj sjaj bude najjači! Jer cilj kompanije Avon pri kreiranju ove posebne kolekcije nije bio samo dati ti fenomenalan izgled, već i ono što uz to ide – neosporivo samopouzdanje koje dolazi kao rezultat toga što se osjećamo najbolje moguće u vlastitoj koži.

A s obzirom da je vrijeme praznika, otkrijte u novoj brošuri ili na našoj web stranici prijedloge za savršene novogodišnje poklone koje Avon s ljubavlju dizajnira da donesu radost svakom članu porodie. Možete razveseliti prijatelja, prijateljicu, mamu, tatu, omiljenog kolegu ili kolegicu ili sebe! Avon ima spreman poklon za svakog!

Dream to Shine kolekcija i poklon setovi dostupni su u Avon brošuri tokom mjeseca decembra.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img