spot_img

Nedavno objavljeno

Brad slavi 60. rođendan

Na današnji dan 1963. godine, rođen je Vilijam Bredli „Bred” Pit (William Bradley “Brad” Pitt), američki glumac, producent i aktivist, kojeg svrstavaju u holivudsku glumačku prvu ligu. Bio je nominiran za Oskara, a osvojio je Zlatni globus, oboje za svoju ulogu u filmu „Dvanaest majmuna“, 1995. godine.

Najatraktivniji muškarac na svijetu

Mediji često navode Pita kao jednog od najatraktivnijih živućih muškaraca na svijetu, koji i u svojoj 60. godini izgleda odlično. Postao je slavan sredinom devedesetih nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova, a najpoznatije uloge ostvario je u filmovima „Sjeme zla”, “Sedam godina u Tibetu”, “Upoznajte Joea Blacka”, “Zdrpi i briši”, “Oceanovih dvanaest“ i „Troja“.

Bio je u braku s glumicom Dženifer Aniston (Jennifer), a nakon snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith“, u kojem je s Anđelinom Džoli (Angelina Jolie) glumio muža i ženu ubojice, zaljubio se u Anđelinu. Svjetski mediji detaljno su popratili i njegov brak i kraj braka s Dženifer te vezu, brak i kraj braka s Anđelinom, s kojom ima šestero djece (troje biološke i troje posvojene).

Latest Posts

Raport

spot_img