Nedavno objavljeno

SPEKTAKURALAN DOLAZAK DJEDA MRAZA NA ZIMU NA VILSU BY SARAJEVO HOLIDAY MARKET

Bajkovit prizor sinoć na Vilsonovom šetalištu.

Djeda Mraza je na kočijama prošao kroz Vilsonovo šetalište, od Općine Novo Sarajevo pa sve do manifestacije Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market.

Da je Zima na Vilsu najdraže mjesto za stvaranje predivnih uspomena dječice ali i odraslih pokazala je večerašnja posjećenost i doček Djeda Mraza.

Na radost najmlađih, Djeda Mraz se fotografisao sa svima, dijelio slatkiše i poklončiće.

Kako su organizatori i najavili, bajkovito ukrašena kočija sa Sjevernog pola, krenula je ispred Opštine Novo Sarajevo i prošla kroz Vilsonovo, prema manifestaciji Zima na Vilsu, uz brojne ovacije mališana.

Stigavši na svoje krajnje odredište, gdje će boraviti narednih mjesec dana, poželio je djeci ali i odraslima sretne nadolazeće praznike, te iskazao želju za druženjem. Napominjemo da će Kućica Djeda Mraza biti otvorena za sve posjetitelje radnim danima od 17 do 21 sati, a vikendom od 12 do 21 sati.

Posjetitelji su se složili da je još samo snijeg nedostajao kako bi čarolija bila potpuna.

Cilj divne manifestacije je svakako želja organizatora da se mališani zabave i imaju što bezbrižnije djetinjstvo ali i da se afirmiše multikulturalni karakter Sarajeva, po kojem je glavni grad BiH poznat u čitavom svijetu.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img