Nedavno objavljeno

Fantastičan zabavni program na Zimi na Vilsu by Sarajevo Holiday Market

Vikend prepun zabave, dobrih izvođača, još bolje hrane i pića protekao je na manifestaciji Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market koja je započela sa dobrom atmosferom u srijedu, 06.12., paljenjem najveće Sarajevske jelke.

 

Prigodan sadržaj, prekrasni ukrasi, lampice i bajkovita atmosfera prikazuju prazničnu sezonu na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu. Pored brojnih zabavnih sadržaja vani, u Carlsberg Beer Gardenu svaku noć se uživa u najboljim bendovima u gradu.

Od 17:00 na programu su after work zabave uz gitaru i najveće pop i rock hitove. Live svirke kreću od 21:00 sati i traju sve do iza ponoći.

Stoga, u ponedjeljak, 11. decembra nastupit će Vernes i Ali Ljuštaku sa kojima je odlična zabava zagarantovana, dok sutra, 12. decembra nastupa odlični bend Bluesa sa kojim ćemo uživati u najljepšim blues melodijama.

Srijeda je odličan dan za predah na putu do vikenda, tako da su s nama u srijedu Romantic Band uz repertoar najljepših starogradskih narodnih pjesama.

Za sve ljubitelje dobrog rocka, ne propustite nastup Moby Dicka sastava 14. decembra, a u petak zaduženi za najbolji uvod u vikend, u Carlsberg Beer Gardenu jeste – Prava stvar – Tribute to Zdravko Čolić.

  1. decembra, u subotu svi ljubitelji dobrih evergreena, imati će priliku zapjevati i zaplesati uz poznate numere u interpretaciji benda Anchy & Moondogs.

U nedjelju, 17. decembra posjetitelje će zabavljati Romano bend koji oduševljava svojim repertoarom na kojem se nalaze latino i romski hitovi.

- Advertisement -

Zasigurno će ovo biti dobra sedmica koju možete provesti sa svojom porodicom i prijateljima zabavljajući se i uživajući u vanjskim ali i unutrašnjim sadržajima Zime na Vilsu by Sarajevo Holiday Market.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img