Nedavno objavljeno

Kort Marketi sada dostupni na platformi Glovo

Glovo višekategorijska platforma koja korisnicima omogućava lak pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtjev, objavljuje partnerstvo s bosanskohercegovačkim maloprodajnim lancem Kort Marketi

Od sada u sekciji “Supermarket” na Glovo aplikaciji, korisnici imaju pristup 4.000 različitih proizvoda iz 50 kategorija, uključujući suhomesnate i mliječne proizvode, osnovne životne namirnice, napitke, slatkiše, proizvode za domaćinstvo i ličnu higijenu. Ovim partnerstvom, korisnici će imati prednost brze dostave narudžbi na njihova vrata, za manje od 45 minuta, što je značajan vremenski dobitak.

Trenutno su na Glovo platformi dostupni marketi u Banja Luci (Derviši i Malta) i Bihaću, a do kraja januara 2024. godine u planu je aktiviranje novih lokacija Kort Marketa u Bijeljini, Mostaru i Sarajevu.

Glovo je prva platforma koja omogućava dostavu proizvoda iz Kort Marketa, a osim toga, korisnici aplikacije su prvi koji mogu iskoristiti i posebne promotivne cijene na odabrane artikle.

Ovo partnerstvo donosi veliku prednost iskustvu kupovine naših korisnika, omogućavajući im da uživaju u širokom spektru svježih proizvoda bez potrebe da napuštaju udobnost vlastitih domova. U suradnji s našim partnerima, Glovo nastavlja činiti kupovinu lakšom i bržom nego ikad prije, a ovo partnerstvo je samo još jedan korak ka ostvarivanju naše misije pružanja jednostavnog pristupa svemu u njihovom gradu” istakao je Ivan Laketa, generalni direktor Glovo BiH.

Zbog užurbanog načina života, prepoznali smo potrebu da dostavljamo proizvode iz našeg asortimana krajnjem potrošaču u najkraćem mogućem roku. Vjerujemo da će dostava unutar ovog vremenskog okvira dobiti pozitivne reakcije od strane korisnika koji nemaju vremena ići svakodnevno u prodavnicu po svježe namirnice. U ovu grupu prvenstveno spadaju zaposlene majke i penzioneri, kao i ostale kategorije kupaca“, rekao je Bojan Stupar, komercijalni rukovoditelj u Kort Marketima.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img