spot_img

Nedavno objavljeno

Paris u ulozi mame

Nasljednica i reality zvijezda Paris Hilton prvi put progovara o nedavnom rođenju kćeri London, odnosu sa suprugom Carterom Reumom, sinu Phoenixu i slatkim roditeljskim brigama.

Prije nekoliko godina, reality zvijezdu i bogatu nasljednicu Paris Hilton malo ko je mogao zamisliti u ulozi majke. Dijelom i zbog toga što ju je dugo pratio glas prave “partijanerice” koja bi lude provode i nastupe kao DJ teško odbacila zbog majčinstva. Dovoljno se prisjetiti njenog nauma da na partyjima pušta muziku pod imenom Starlite, čemu su se usprotivili njeni menadžeri. Zašto? Zato što je njeno ime Paris Hilton samo po sebi svjetski znani brend koji istog trena asocira na partijanje od zore do sumraka idućeg dana, s puno plesa, alkohola i ko zna čega još, pa ga nije imalo smisla mijenjati.

“Tako sam zahvalna, tako sretna. Uzbudljivo nam je provoditi prve praznike u ulozi roditelja. Uzbuđena sam što su pred nama naši prvi zajednički praznici kao četveročlane porodice. Ovaj Dan zahvalnosti bio je tako poseban, iznenadio nas je dolaskom London na svijet, a u međuvremenu smo već pokazali Phoenixu njegovo prvo, novogodišnje drvce. Vidjeti kako mu oči svijetle, promatrati čudo u njegovim očima, čarobno je iskustvo. Jedva čekam naš prvi Božić, od dolaska Djeda Mraza i donošenja svih darova za djecu do buđenja na božićno jutro”, ispričala je otkrivši da im u goste za praznike dolaze njena sestra Nicky i njen brat (nije rekla radi li se o Barronu ili o Conradu) i sva njihova djeca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Latest Posts

Raport

spot_img