MARAMRA: Moćna svojstva nježne svile

Pored svilenih marama, jednog od omiljenih modnih dodataka žena širom svijeta, domaći luksuzni brend Maramra u ponudi ima i must have proizvode kada je riječ o trendovima iz svijeta ljepote: svilene jastučnice i svilene gumice za kosu, poznate kao scrunchie

spot_img

Maramra je domaći luksuzni brend koji je nastao u okviru kompanije MASA d.o.o. iz Sarajeva. S obzirom na to da je MASA ekskluzivni uvoznik premium talijanskog brenda ženskih i muških poslovnih torbi Piquadro, Maramra sa svojim svilenim asortimanom se savršeno uklopila u portfolio ponude.
Maramra se bavi proizvodnjom svilenih marama i drugih svilenih asesoara. Brend je osnovan početkom 2020. godine sa misijom da za svoje kupce kreira proizvode i uslugu visoke kvalitete.
Pored klasičnih svilenih marama, Maramra u ponudi ima ergonomski dizajnirane marame – što olakšava način vezanja. Prva kolekcija ergonomskog modela rasprodala se u rekordnom roku zbog praktičnosti i unikatnosti. Posebno kreiran oblik Maramra svilenih marama dopušta nam da je nosimo kao mašnicu, kravatu ili pripijenu uz vrat. Možemo je zakačiti na torbu ili uplesti u kosu. Svilena marama je neprevaziđeni modni trend.
Načinom na koji Maramra komunicira prema tržištu spontano se segmentira ciljna grupa, kao i trendovi koje ona prati. Kupci i klijenti su prepoznali kvalitet i jedinstvenost, a taj trend je vječan kao i svilena marama. Marama može biti i ukras u prostoru, na nama je da odlučimo.

Svila u svijetu ljepote

Pored svilenih marama, Maramra u ponudi ima i must have proizvode kada je riječ i o trendovima iz svijeta ljepote: svilene jastučnice i svilene gumice za kosu, poznate kao scrunchie. Moćna svojstva nježne svile štite kosu smanjujući petljanje i lomljenje vlasi te zadržavajući hidrataciju unutar vlasi. Svila svojim nježnim dodirom potiče mnoge osjetilne tačke na koži, što smiruje, smanjuje stres te opušta i tijelo i um. Osim što je iznimno prozračna, ona je i prirodni termoregulator, što znači da grije kada je hladno, a hladi kada je toplo. Prirodna vlakna svile su lagana i prozračna te imaju svojstva koja čuvaju kožu od starenja. Svila je prirodno hidrirana te ne upija vlagu sa kože i kose. Idealni je saveznik noćne rutine nanošenja kremica za lice – svi hranjivi sastojci ostat će na koži i kosi. Proizvodi od svile savršeni su za sprečavanje lomljenja kose ili neželjenih bora na licu; nakon spavanja na svilenoj jastučnici imate efekat malog noćnog SPA tretmana. Maramra beauty sleep set je idealan poklon za prijateljicu, sestru ili jednostavno za sebe. Kupovinom svilene jastučnice i drugih svilenih asesoara investirate u svoju ljepotu.
Kupci biraju Maramara proizvode za poklone dragim osobama, ali i da sebe obraduju lijepim detaljima. Maramra se bira i kao poklon za poslovne partnere i klijente. Ovaj brend karakterizira uzak asortiman visoke kvalitete. U svijetu je već odavno popularan trend niche brendova koji se specijaliziraju samo za jedan tržišni segment, u čemu se trude biti jedinstveni. Kroz ovaj pristup smatra se da se istinski luksuz nalazi u malim ekskluzivnim brendovima za koje ne znaju svi. Tim Maramre nastoji da teži originalnosti i unikatnosti. Kreira i custom made ponude za svoje klijente te zajednički dogovara način izrade kako bi zadovoljili prefinjenje zahtjeve tržišta.

Inspiracija u savremenoj ženi

Savremena žena je dama, autoritet, nježnost, ljubav, ambicija, emocija, ona koja hoće, može i uspijeva u svemu na šta se usredsredi. Svilene marame su ergonomski dizajnirane kako bi vezanje bilo što lakše i praktičnije za savremeni način života, a istodobno veoma kreativno i ženstveno. Svilene jastučnice su saveznik ljepote savremene žene. Donošenje odluke o uvođenju novog proizvoda je uvijek proces, a na kraju se sve to uklopi spontano kroz istraživanje i proučavanje određenih tema ili čak kroz upoznavanje novih potencijalnih partnera i saradnika. U kontinuitetu kroz proces stvaranja, Maramrin tim uči nove stvari i detalje te teži ka izvrsnosti.
Maramra proizvodi se mogu kupiti u novootvorenoj prodavnici u centru Sarajeva, na adresi Branilaca Sarajeva br. 30 (između BKC-a i restorana Preporod), kao i putem web shopa masa.ba. Instagram profil: maramraofficial, FB page: Maramra

Možda vas zanima

Stay Connected

108,957LikesLikes
4,889SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno