spot_img

ULAZNICE U PRODAJI ZA PRVI INTERNACIONALNI SARAJEVO TATTOO EXPO 2023

Od danas su zvanično puštene ulaznice u prodaju za prvo izdanje Internacionalnog Sarajevo Tattoo Expoa 2023, koji se ove godine održava od 18. do 20. avgusta u prostorijama Collegium Artisticuma. Jednodnevne ulaznice po cijenama od 10 KM kao i festivalska ulaznica po cijeni od 20 KM, dostupne su od danas na biletarnici Skenderije svaki dan pa do kraja trajanja festivala.

spot_img

U sklopu trodnevne konvencije koja će ugostiti preko 70 artista iz svih krajeva svijeta, za sve ljubitelje tetovaže i goste će biti organizovane dnevne panel diskusije o različitim temama iz svijeta tattoo umjetnosti, kao i večernji koncerti tokom sve tri večeri.

Prvu večer, 18. avgusta se organizuje Rap night, na kojoj će nastupati Geko, Neshela, Fratello i Black Beriz. Naredni dan, 19. avgusta rezervisan je za Rock night, na kojem će nastupati vrhunski sastav Generacija bez kompasa. Treću i završnu večer je planiran Electro night, gdje će muziku puštati DJ Keon.

Također, kao konvencija koja razmišlja društveno odgovorno, prvu večer sav prihod od ulaznica prodanih nakon 17 sati će ići za Pomozi.ba. Riječ je o apelu pokrenutom od strane Pomozi.ba za sestru i brata, Saru i Ahmeda Durića, koji imaju potpuno oštećenje sluha od rođenja i potrebna im je pomoć za ugradnju kohlearnih implantata.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,938LikesLikes
4,887SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img