spot_img

Serija „Battle On The Beach“ sa poznatim mentorima stiže na HGTV

Nova sezona poznate HGTV serije „Battle On The Beach“ vodi nas na popularnu destinaciju za odmor Gulf Shores u Alabami. Premijerno prikazivanje šest novih epizoda počinje 10. augusta od 22:00 sata na HGTV-u.

spot_img

Tri vješta tima za renoviranje kuća koje predvode mentori i eksperti za dizajn – Taniya Nayak, Ty Peninngton iz serijala „Uredi kvart“ i Alison Victoria, radit će bez prestanka kako bi završila nedjeljne izazove renoviranja tri primorske kuće. Međutim, ove godine postoji dodatni izazov. Ova tri imanja imaju po dvije spavaće sobe i po dva kupatila, ali ona nisu identična. Jedna kuća je za 20 kvadratnih metara veća od ostalih, tako da će se timovi suočiti sa izazovom da odrede koje će imanje izabrati za renoviranje. Taniya, Ty i Alison će u periodu od šest nedjelja i budžetom od svega 90,000 dolara pomagati svojim timovima da završe renoviranje soba. Sa druge strane, stručni žiri koji čine Bryan i Sarah Baeumler, kao i tim lokalnih stručnjaka za nektretnine, odredit će tim koji dobija dodatna sredstva u trci za novčanu nagradu od 50.000 dolara.

Ljubitelji serije „Battle On The Beach“ mogu posjetiti sajt HGTV.com  za sve informacije, kao i profile @HGTV na društvenim mrežama Facebook, X, TikTok i Instagram koristeći #BattleOnTheBeach. Za dodatne sadržaje, zapratite instagram profile HGTV zvezda @taniyanayak, @thetypennington, @thealisonvictoria, @sarahbaeumler i @bryanbaeumler.

Photo credits: WB Discovery promo

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img