spot_img

NA VIJEST O VJERIDBI RENÈE ZELLWEGER: Kao što bi rekla Bridget Jones, hura!

Uz glasine da se vjerila za Britanca Anta Ansteada, čini se da bi ljubavni život Renée Zellweger mogao imati sretan kraj – baš kao i njen legendarni lik

spot_img

“Neću padati na sljedeće tipove: alkoholičare, radoholičare, vezofobe, zauzete (s devojkama ili ženama), ženomrsce, megalomane, šoviniste, emotivno sjebane i parazite, perverznjake.” Tako počinje Dnevnik Bridget Jones, objavljen 1996. – knjiga Helen Fielding o haotičnoj, neurotičnoj tridesetineštogodišnjakinji. Bridgetina opsjednutost opsegom bedara, razvratnim šefom i strahovima da će umrijeti sama, pojedena od mačaka, sada se čini zastarjelom. Ali ona ostaje voljena figura generaciji žena koje su, četiri knjige i tri filma kasnije, bile presretne što je Bridget dobila svoj sretan završetak.

Iste će žene s radošću pozdraviti vijest da je Renée Zellweger, američka glumica s dva Oscara i najpoznatija po ulozi Bridget Jones, osigurala sretan kraj. Kao što bi sama Bridget rekla, hura!

Hrana za tabloide

Mediji pišu da se Renée Zellweger (54) nedavno zaručila za svog britanskog dečka Anta Ansteada (44), bivšeg policajca u Hertfordshireu koji je napustio policiju kako bi započeo karijeru TV voditelja.

Fotografija koju je Anstead objavio u septembru 2021.  / FOTO: Instagram

Poput njenog najpoznatijeg lika, Zellweger je dugo bila proglašavana nesretnom u ljubavi. Uz Jennifer Aniston, pripadala je generaciji holivudskih žena koje su bile hrana za tabloide i o čijim se vezama raspredalo u javnosti, pa je Anstead osvježavajuća promjena. Od 1999. do 2000. bila je zaručena za Jima Carreyja, 2003. izlazila je s muzičarem Jackom Whiteom, a 2004. nakratko se udala za pjevača Kennyja Chesneyja, no brak je poništen, a kao razlog je navedena prevara. Viđala se i s Bradleyjem Cooperom od 2009. do 2011. godine. Sada je našla nekoga prizemnijeg (barem prema holivudskim standardima), sa “gotovom porodicom”.

Renée Zellweger upoznala je Ansteada na snimanju Celebrity IOU: Joyride, njegove emisije o izradi automobila na Discovery Channelu, a navodno su u vezi dvije godine. Anstead je potvrdio njihovu vezu na način koji najviše odgovara 21. stoljeću: nenametljivim crno-bijelim selfijem objavljenim na Instagramu.

Renée Zellweger i Ant Anstead sa njegovo dvoje djece  / FOTO: Instagram

Ant Anstead, rođen u Plymouthu, pohađao je školu za dječake u Hertfordshireu prije nego što se pridružio policiji s 18 godina. Otišao je šest godina kasnije kako bi nastavio karijeru kao graditelj automobila, radeći u šupi na obližnjoj farmi. To je na kraju dovelo do zajedničkog vođenja emisije na Channel 4, For the Love of Cars.

Njegove objave na Instagramu sugeriraju da je odan otac. Začinjene su kadrovima na kojima se vidi sa sinom i kćerkom iz prvog braka – Archiejem (16) i Amelie (19) – te četverogodišnjim sinom iz drugog braka s američkom voditeljicom Christinom Haack.

Čini se da su glumici poželjeli dobrodošlicu u familiju. Prošle godine se preselila u unajmljeni dom u Ansteadovom kvartu Laguna Beach, koji dijeli sa svojim psima. Planiraju mirno vjenčanje.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,942LikesLikes
4,886SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img