Lindsay Lohan je postala mama

Glumica se porodila u Dubaiju, a djetetu je dala arapsko ime

spot_img

Lindsay Lohan rodila je svoje prvo dijete sa suprugom Baderom Shammasom. Tridesetsedmogodišnja američka glumica otkrila je putem svojih predstavnika da je rodila sina. Prema PopSugarovom izvoru, Lohan je 17. jula rodila “lijepog, zdravog sina po imenu Luai”. “Porodica je na sedmom nebu”, rekao je predstavnik za medije.

Luai je arapsko, muslimansko, ime, a znači “jak“, “postojan”. Kako piše Page Six, Lindsay je rodila u Dubaiju, gdje ona i suprug žive, ​a tačan datum rođenja djeteta nije objavljen.

Fotografija iz dječje sobe nekoliko dana prije vijesti o rođenju bebe / Instagram

Vijest je stigla samo nekoliko dana nakon što je Lindsay  svojim pratiteljima na društvenim mrežama omogućila da zavire u njenu dječju sobu dekorisanu u “morskom” stilu. U jednom intervjuu je rekla: “Osjećam se tako mirno pored okeana – željela sam stvoriti prostor u kojem bismo moje dijete i ja mogli dijeliti taj osjećaj.”

U martu 2023. Lindsay je objavila da ona i suprug Bader Shammas čekaju dijete: “Blagoslovljeni smo i uzbuđeni!” napisala. Svoje putovanje u trudnoći dijelila je s obožavateljima i pratiteljima.

Lindsay Lohan i Bader Shammas, finansijer rodom iz Kuvajta, započeli su vezu 2018., a zaruke su objavili 2021. Tajno su se vjenčali 2022. Otkako je javno objavila svoje vjenčanje, Lindsay Lohan je izrazila zanimanje za proširenje porodice. U prošlogodišnjem intervjuu za Vogue rekla je da već razmišlja šta bi od porodičnog nasljeđa voljela prenijeti svojoj budućoj djeci. “Suprug mi je poklonio Cartierovu narukvicu, i to je bio naš prvi zajednički Božić, tako da mi je to bilo stvarno posebno”, rekla je. “Narukvica će uvijek biti kod mene i otići će mojoj kćerki kad budemo imali djecu.”

Sa suprugom Baderom Shammasom / Instagram

Lindsay Lohan je nekad punila stranice tabloida zbog svog stila života ispunjenog alkoholom i drogama, ali sada je manje eksponirana u javnosti. Vratila se glumi, te je prošle godine igrala u Netflixovom filmu “Falling for Christmas”, a pojavljuje se i u novoj romantičnoj komediji “Irish Wish”.

Prije nekoliko godina spekulisalo se da li je prešla na islam, zbog nošenja marame u javnosti te čestih posjeta Saudijskoj Arabiji, no ona to nikad nije javno priznala. U jednom intervjuu 2015. požalila se kako su je maltretirali jer je odlučila proučavati Kur’an.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,957LikesLikes
4,889SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno