spot_img

Evo kako izgleda glumac koji je igrao mladog Forresta Gumpa prije 29 godina

Michael Humphreys glumio je u Forrest Gumpu kada je imao osam godina

spot_img

Michael Conner Humphreys, danas 39-godišnjak, imao je samo osam godina kada su ga izabrali da glumi mladog Forresta Gumpa, kojeg je u istoimenom filmskom hitu iz 1994. godine igrao Tom Hanks. Forrest Gump prikazuje nekoliko decenija u životu naivnog i malo tupoglavog, ali dobrodušnog momka iz Alabame, maratonca, koji spletom okolnosti postaje nacionalni heroj. Film je postigao veliki uspjeh i osvojio šest Oscara.

Michael Humphreys danas radi za Coca-Colu u saveznoj državi Mississippi / Foto: Instagram

U intervjuu za Sun, Humphreys je rekao kako Hollywood tada za njega nije bila opcija, jer to “nije zdrav način života za djecu”. Umjesto toga odlučio se za karijeru u vojsci, slično kao njegov lik u filmu, gdje je dobio nadimak Gump.

Ali to nije jedina veza koju Michael ima sa svojom ulogom u Forrest Gumpu, jer se i on, kao i slavni filmski lik, takmičio u maratonima, a čak je povezan i s Elvisom Presleyem nakon što je služio u istom vojnom kampu u Njemačkoj kao i legendarni muzičar. “Smiješno je koliko se poveznica s Forrestovim životom pojavilo u mom. Je li to sudbina? Nešto je stalno dovodilo do takvih slučajnosti”, kazao je.

Humphreys je bio u službi američke vojske / Foto: Instagram

Michael Humphreys je služio četiri godine u američkoj vojsci, što je uključivalo i 18-mjesečnu službu u Iraku. I mada se odmaknuo od svjetala pozornice kako bi vodio normalan život, pa i služio vojsku, sada priznaje kako bi se rado vratio filmu i to kao tajni agent 007.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,935LikesLikes
4,887SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img