Ovan 

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka sreća je postignuće. Da biste bili zadovoljni i ispunjeni, stalno morate nešto  raditi i ispunjavati ciljeve koje sebi zacrtate. Za vas sreća nije stanje mirovanja, već konstantna akcija!

Bik 

Najsretniji ste kada ste u romantičnom raspoloženju. Pažnja, nežnost, poljupci, romantika i kvalitetno vrijeme provedeno sa voljenim osobama u vama bude sreću sa kojom se nijedna druga ne može mjeriti!

Blizanci 

U gomili ljudi, Blizanci se osjećaju smireno, stabilno i sretno. Kada znate da ste u stanju svakoga šarmirati i ostaviti neizbrisiv utisak u razgovoru, vi ste u svom elementu!

Rak 

Slično kao Bik, i Rak je sretan kada može provesti kvalitetno vrijeme sa prijateljima i voljenom osobom. Ljudska toplina, privrženost i izražavanje ljubavi i nježnih osećanja ispunjavaju srce i dušu svakog pravog Raka.

Lav

Odgovornost i zasluge – to je ono što usrećuje Lava! Ako ima čime da upravlja i rukovodi (pomoćnike u kuhinji, na gradilištu, u istraživanju…) Lav se osjeća važnim i sretnim. Ako ne radi ništa i ničim ne upravlja, Lav se dosađuje i gubi energiju.

Djevica 

Vođenje računa o sitnicama usrećuje Djevice. To su sve one sitnice koje drugima promaknu prilikom analiziranja, ili planiranja. Kada svojom inteligencijom i sposobnošću da vode računa o detaljima olakšavaju drugima (i usmjeravaju ih), vrlo su ispunjene i zadovoljne.

Vaga 

Harmonija i sklad usrećuju Vagu. Ne mora se ništa značajno dešavati, dovoljno je da dan prođe bez stresa, sukoba, bez remećenja planova, a najbolje – bez ijedne loše vijesti. To se rijetko dešava, a Vage su opet vrlo često sretne, jer se stalno trude da stvore i održe harmoniju!

Škorpija

Polje ispunjenja i sreće za Škorpiju su brojna iskustva i bliske osobe sa kojima ih proživljava i dijeli. Nema površnih zadovoljstava za Škropiju, ona voli u svemu pronaći smisao i dubinu.

Strelac

Strijelac je brz i sreću dostiže, hvata i prestiže u trku. Čim ostvari jedan cilj, već postavlja naredni, jer je samo u tom nizu ispunjenja i izazova – sretan.

Jarac

Pripadnicima ovog horoskopskog znaka je potrebno poštovanje i pažnja – ne samo jedne osobe, porodice, ili kruga prijatelja. Jarac voli imati sljedbenike, publiku, navijače – one koji u njemu vide primjer ili konkurenciju. Kada su sve oči uprte u Jarca, on blista od sreće i zadovoljstva.

Vodolija

Vodolija pronalazi smisao u posvećivanju – bila to jedna osoba, posao, grupa ljudi, hobi, dobrotvorni rad… Kada daje drugima, ona daje najbolje od sebe i tada je istinski sretna!

Ribe 

Ribama je potreban oslonac i stabilnost koju pruža grupa istomišljenika, onih koji su proživjeli slična iskustva ili imaju iste ciljeve. U porodici, od prijatelja i kolektiva Ribe traže razumijevanje i podršku, a kada su sigurne da ih imaju, tada su sretne i zadovoljne.