spot_img

RUBICON slavi deset godina inovacija, rasta i posvećenosti

Vodeća softverska kompanija iz BiH, RUBICON, u petak je proslavila deset godina uspješnog poslovanja, inovacija i rasta. RUBICON je postao simbol uspješne kompanije koja je ostala vjerna svojim vrijednostima, ističući važnost work-life balansa i promovirajući fleksibilni i remote-work princip rada.

spot_img

“Kada smo započeli ovaj put, nismo mogli ni zamisliti koliko će RUBICON rasti i razvijati se,” izjavio je Adin Popržanović, CEO i suosnivač RUBICON-a. “Danas, gledajući naš talentovani tim, brojne uspješne projekte i zadovoljne klijente, osjećam se izuzetno ponosno i zahvalno. Naša zajednica nije samo grupa ljudi koji rade zajedno – mi dijelimo

iste vrijednosti, podržavamo jedni druge i zajedno rastemo. Raduje me što smo već deset godina na tržištu, što imamo odličan tim i što su naši klijenti svjetski lideri u svojim industrijama. Fokusirani smo na izvoz usluga i radujemo se novim izazovima.”

RUBICON je postigao impresivan rast od svog osnivanja 2013. godine, sa kontinuiranim napretkom u svim segmentima i visokim stepenom ispunjenosti očekivanja zaposlenih. Kompanija je pokrenula brojne razvojne projekte sa zadovoljnim klijentima, svjetskim liderima iz različitih industrija.

Ova kompanija je prepoznata po svom remote-first pristupu rada, koji zaposlenicima omogućava veću fleksibilnost i proaktivnost. RUBICON potiče i održava kvalitetne međuljudske odnose, zasnovane na povjerenju, te stavlja fokus na iskrenu i otvorenu međusobnu komunikaciju – na poslu i izvan njega.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,941LikesLikes
4,888SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img