spot_img

Arnold Schwarzenegger prisjeća se trenutka kada je Mariji Shriver rekao da ima dijete s kućnom pomoćnicom: “Bila je shrvana”

U Netflixovoj dokumentarnoj seriji “Arnold”, glumac se prisjetio kako je tokom jednog bračnog savjetovanja supruzi priznao da je imao aferu s kućnom pomoćnicom

spot_img

U novoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji “Arnold”, 75-godišnji glumac Arnold Schwarzenegger govori o svojoj holivudskoj karijeri, mandatu guvernera Kalifornije, kao i svojim skandalima. U jednom se trenutku prisjetio kako je supruzi Mariji Shriver (67) i djeci priznao da je imao aferu s njihovom kućnom pomoćnicom Mildred Baena i da je s njom dobio vanbračnog sina Josepha, koji sada ima 25 godina.

“Maria i ja smo išli na savjetovanje jednom sedmično”, govori u dokumentarnoj seriji, “a na jednom od sastanaka savjetnik je rekao: ‘Mislim da danas Maria želi biti vrlo konkretna u vezi s nečim. Želi znati jeste li vi Josephov otac.’ Mislio sam da mi je srce stalo, a onda sam rekao istinu: ‘Da, Maria, Joseph je moj sin’. Bila je shrvana zbog toga“, kazao je Schwarzenegger, koji je aferu s kućnom pomoćnicom imao 1996. godine.

“U početku stvarno nisam znao”, rekao je. “Što je on počeo bivati stariji, to mi je postajalo jasnije, i samo sam se zapitao kako to možeš prešućivati? Kako ovo držiš u tajnosti?”

Schwarzenegger je kazao da nerado priča o tome jer svaki put kad to učini iznova otvara rane. “Mislim da sam prouzročio dovoljno boli za svoju porodicu zbog s*anja koje sam napravio. Svi su morali patiti. Maria je patila. Djeca su patila. Joseph. Njegova majka. Svi”, rekao je za Netflix doc.

“Volim svoga sina”

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver, novinarka i članica porodice Kennedy, vjenčali su se 1986. i imaju četvero djece: Katherine, Christinu, Patricka i Christophera. Maria je zahtjev za razvod braka podnijela 2011., a službeno su se razveli 2021.

“Morat ću živjeti s tim do kraja života”, rekao je glumac u “Arnoldu”. “Ljudi će pamtiti moje uspjehe, ali će se sjećati i mojih neuspjeha. Ovo je jedan veliki neuspjeh. Imao sam neuspjeha u svojoj karijeri, ali ovo je potpuno drugačija dimenzija neuspjeha.”

Schwarzenegger je dodao da je njegov sin Joseph “fantastičan čovjek” koji ga čini ponosnim. “Bilo je pogrešno to što sam napravio. Ali ne želim da Joseph misli kako nije dobrodošao u ovom svijetu – jer on je vrlo dobrodošao!” rekao je. “Volim ga i pokazalo se da je izvanredan mladić.”

Schwarzenegger je također rekao da je jako sretan zbog toga što su on i supruga “uspjeli dobro odgojiti djecu” usred “ove tužne priče”.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,938LikesLikes
4,887SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img