Nedavno objavljeno

Stand up večer 07. juna u Amfiteatru Doma mladih Centra Skenderija

Centar Skenderija Sarajevo organizuje novu večer Stand up komedije u Amfiteatru Doma mladih. Cjelovečernji Stand up show "Raspad si sistema" Igora Drlje će se održati u srijedu 7. juna, od 20:00 u Amfiteatru Doma mladih. Uz Igora Drlju će nastupiti još Danijel Tolj, Mate Rezo i Adnan Bratić - tri nove nade bh Stand up komedije.

Igor Drljo je najmanji Hercegovac. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k’o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne mogu se sada sjetiti. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize… Samo se igra.

Karte za ovaj show koštaju 7 KM, a moći će se kupiti u pretprodaji (od 01. juna) na platou Centra Skenderija kao i na dan predstave.

Broj ulaznica je ograničen.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img