spot_img

Održan Secret dinner u organizaciji NutriCentra iz Mostara

Treći po redu Secret dinner u organizaciji Marijane Zubac, iz mostarskog NutriCENTRA, sve posjetitelje ostavio je bez riječi. Održan je u čarobnom ambijentu Ljetnikovca Radobolja. Cilj okupljanja bio je zahvala dugogodišnjim partnerima, klijentima i prijateljima na uspješnim suradnjama i slavljenje uspjeha.

spot_img

Ovoga puta na svjetski zavidnoj razini, a podržan je i od strane premium partnera Audi x MRM, Nelt, Jana, Franck, te Gloria kozmetika, što dokazuje razvoj i napredak NutriCENTRA.

Na samom dolsaku svi gosti su bili dočekani sa čašicom pjenušca, te se vrlo brzo opustili uz zvuke saksofona. Plesači cabaret-a iz poznatog beogradskog kluba Lafayette,koji su nastupili u nekoliko točaka dodatno su zagrijali atmosferu i izazvali oduševljenje svih prisutnih. Pomno odabrana jela opisana su sa NUTRITION FACTS, kako bi se još jednom istaklo da hrana povezuje ljude. Senzacija večeri bilo je i nagradno izvačenje Audi RSQ3 Sportback u Kylami zelenoj boji, koja je bila lightmotiv cijelog eventa, a nagradu je osvojila poznata influencerica Donna Lugonja. Inače nije nedostajalo poznatih lica, tu su bili i nogometaši Zrinjskog, Zoran Mamić, voditeljica Dejana Rosuljaš, poznata fitness trenerica Ana Marija Penava. Među uzvanicima moglo se pronaći i liječnika, sportaša, te mnogih klijenata NutriCENTRA koji su u radu s njima unaprijedili svoj život promjenom prehrambenih navika, te krenuli putem zdravog životnog stila.

Svoje zadovoljstvo nije mogla sakriti ni organizatorica Marijana Zubac: “Zahvalna sam, prije svega onima koji su bili i ostali dio naše priče. Nije sebično zauzeti se za sebe, pogotovo kada je u pitanju zdravlje. Svijest o zdravom načinu života i prehrani raste, sretna sam što smo liderski centar koji potiče na takve promjene. “

“Samo ću reći da nismo ni svjesni koliko hrana utječe na nas. Ja sam presretna što sam sa njima ušla u program i promijenila život. A kao što vidite, i zabavljamo se i imaju odličan pristup, pa i rezultate..”- kazala nam je jedna od posjetiteljica eventa.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,936LikesLikes
4,887SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img