Nedavno objavljeno

LSPR: Počeo upis nove generacije komunikacijskih i PR stručnjaka

Londonska škola odnosa s javnošću (LSPR) upisuje novu generaciju polaznika/ca koji žele steći praktična znanja i vještine iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Međunarodno certificirana škola u organizaciji PR, digital i content agencije Represent Communications BiH već petu godinu zaredom nudi program koji omogućava lični i profesionalni razvoj, a prepoznata je po Continuing Professional Development (CPD) certifikatu.

Deset iskusnih predavača i predavačica podijelit će svoja znanja u toku pet sedmica LSPR-a, a dinamičan rad pratit će učenje na praktičnim primjerima, aktuelnim trendovima i razmjenjivanje iskustava.

U proteklom periodu ovaj jedinstveni edukacijski program pohađalo je više od 60 alumnista, među kojima su uposlenici/e domaćih i međunarodnih kompanija, javnih institucija, nevladinih organizacija, ambasada, medija, PR i marketinških agencija, kao i studenti/ce.

Na LSPR-u ćete učiti o: PR-u 21. stoljeća, kreiranju komunikacijskih kampanja, upravljanju brendom, prevazilaženju krizama u poslovanju, saradnji s medijima, pripremi i pisanju kreativnih materijala za medije, izgradnji reputacije, internoj i eksternoj komunikaciji, društveno odgovornom poslovanju, komunikaciji sa stakeholderima, a imat ćete i pripremu za javni i medijski nastup. Uz to ćete učiti o content marketingu i trendovima na društvenim mrežama.

Program je namijenjen osobama iz sektora komunikacija, digitalnih komunikacija, HR-a, novinarima/kama, studetima/icama i drugim zainteresovanima za komunikacije i odnose s javnošću. Sve što se uči u LSPR-u ima temelje u stvarnom svijetu. LSPR krasi i dodatna karakteristika – to je program u kojem polaznici/e ocjenjuju predavače/ice, a na osnovu tih ocjena se donosi odluka o predavačima/icama buduće generacije.

Predavanja za generaciju 2023. počinju 17. juna. Broj mjesta je ograničen na 10, a najveći dio predavanja se odvija subotama i uživo u Sarajevu.

London School of Public Relations (LSPR) osnovana je 1992. godine i priznata je od ITOL-a (Institute of Training and Occupational Learning), NUJ-a (The National Union of Journalists) i CPD-a (Continuing Professional Development).

Sve dodatne informacije o upisu, predavačima/icama i programu možete pronaći na: https://bit.ly/LSPR_2023 ili na kontakt telefon 033 878 727.

Prijave na linku: https://bit.ly/LSPRPrijave.

Latest Posts

Raport

spot_img