Nedavno objavljeno

13 rođendan centra Importanne uz agenciju NovamaS

Iz agencije "NovamaS" pozivaju svu djecu Sarajeva, mame i tate da u petak, 12.maja, sa početkom u 18.30 sati zajedno proslave trinaesti rođendan Importanne centra

Modna agencija NovamaS već godinama okuplja i stvara manekene. Jedan od glavnih “krivaca” za to je Alma Musliović, koja je kao instruktor angažovana više od 15 godina, a zahvaljujući Mirjani Deak, agenciju vodi samostalno od 2013. godine.

Alma Musliović s malim manekenkama agencije NovamaS

Njezin zarazni entuzijazam generiše veliku energiju i tome svjedoče generacije malih manekena i manekenki već godinama. I evo, agencija NovamaS priprema još jedno iznenađenje za ljubitelje mode u Sarajevu. Riječ je o modnom događaju za cijelu porodicu, na kojem će biti dosta pjesme i plesa.

Iz agencije “NovamaS” pozivaju svu djecu Sarajeva, mame i tate da u petak, 12.maja, sa početkom u 18.30 sati zajedno proslave trinaesti rođendan Importanne centra. Pored modnih revija publika će uživati u plesu i pjesmi. Nastupit će hor “Basics “, a plesni klub “Astorija” će se predstaviti sa koreografijom “Vila”. Importanne će pripremiti posebna iznenađenja, dok će NovamaS djeci posjetiocima pokloniti pet vaučera za tromjesečni kurs manekena i dvije dizajnerske dukserice Design by A. “Kao što i priliči rođendanskoj proslavi, djecu će zabavljati i maskota Maršal. Program će akrobatskim rock’n’rollom upotpuniti Aiša Karić i Danis Mujkić, a dio programa će biti i poznato i djeci omiljeno TV lice Elvir Hadžijamaković Lilo”, kaže nam Alma Musliović, direktorica modne agencija “NovamaS”.

Latest Posts

Raport

spot_img