Nedavno objavljeno

KOMPANIJA EOS MATRIX PREDSTAVILA NOVI SEKTOR I ODLIČNE REZULTATE POSLOVANJA

Investirano 70 miliona KM u poslovanje u Bosni i Hercegovini; dobit u 2022. 2,5 miliona KM

Kompanija EOS MATRIX BiH predstavila je novinarima u Sarajevu odlične rezultate svog poslovanja u prethodnoj godini, i otkrila da je kroz aktivnosti EOS-a u Bosni i Hercegovini uloženo čak 70 miliona KM. Kompanija je dio njemačke EOS grupe – članice OTTO grupe, vodećeg međunarodnog provajdera finansijskih usluga, a u Bosni i Hercegovini posluje od 2011. godine pod nazvim EOS MATRIX.

Predstavnicima medija je prezentovan novi sektor poslovanja i portfolio u oblasti nekretnina, u okviru kog je EOS MATRIX tim svoju ekspertizu iz finansijskog sektora nadogradio i stavio na raspolaganje investitorima. Ovu oblast poslovanja EOS MATRIX u BiH razvija posljednje dvije godine, diversifikujući tako svoje poslovanje širenjem tima i jačanjem uticaja na stabilnost finansijskih aktivnosti u zemlji.

„Ponosni smo na odlične rezultate poslovanja u prethodnoj godini i na novi segment poslovanja, kojim EOS MATRIX odgovara na potrebu tržišta za kvalitetnim uslugama savjetovanja i podrške investicijama u polju nekretnina. Više od 150 nekretnina – zemljišta, poslovnih i stambenih prostora na području cijele Bosne i Hercegovine već se nalaze u EOS nekretnine portfoliju. U prethodnom periodu EOS grupa je investirala 70 miliona KM u poslovanje u Bosni i Hercegovini, a dobit za 2022. godinu koja je iznosila 2.5 miliona KM odličan je pokazatelj da ova investicija bila dobar potez”, rekao je novinarima direktor EOS MATRIX-a u Bosni i Hercegovini, Petar Mrkonjić.

Kompanija od osnivanja pruža transparentnost u poslovanju, te profesionalnost i posvećenost zaštiti podataka u svom djelovanju, a dobri rezultati rada EOS MATRIX-a su pokazatelj osnovnih principa kojima se vode kao vodeća kompanija u oblasti upravljanja potraživanjima u Bosni i Hercegovini. EOS MATRIX BiH danas zapošljava više od 70 ljudi kroz svoje sektore a svoje usluge pruža na cijeloj teritoriji zemlje.

Pametna ulaganja i svijet bez dugovanja

Povećanje finansijske pismenosti s namjerom ostvarivanja cilja – svijeta bez dugovanja, glavne su vodilje na kojima počiva poslovanje i društveni angažman EOS grupacije.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img