Nedavno objavljeno

Spremni za izazov?

CodeSmash Hackathon je takmičenje za studente IT usmjerenja sa svih bh. univerziteta, s ciljem da na jednom mjestu okupi kreativne umove spremne na izazov da osmisle inovativna rješenja na zadatu temu.

Šta sve možeš za 12 sati?
Zabaviti se, nešto naučiti a pored toga imaš i priliku
osvojiti vrijedne nagrade sa kojima ćeš HACK YOUR FUTURE!

CodeSmash Hackathon

CodeSmash Hackathon će biti održan 28. aprila 2023. godine u Zenici, na lokaciji ZEDA Impulsnog kreativnog centra (ICC), ulica Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb – zgrada TechnoParka.

Svi takmičari na lokaciji moraju biti od 08:30h kako bi izvršili registraciju, preuzeli akreditacije te se pripremili za Hackathon. Svečano otvorenje Hackathona je u 09:00 sati.

Učesnici Hackathona moraju biti stariji od 18 godina te mogu biti studenti bilo kojeg fakulteta u BiH, IT usmjerenje. Prijave su timske, a timovi mogu biti sastavljeni od 3 do 5 članova. Maksimalni broj timova, koji mogu učestvovati je 6, a selekcija timova će se vršiti na osnovu dodijeljenog zadatka.

Event će trajati 12 h, koliko će biti dovoljno za kreiranje rješenja, dobru zabavu i osvajanje odličnih nagrada. Krajnji rok za prijavu na takmičenje je 21. 4. 2023.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img