Nedavno objavljeno

Scarlett Johansson kaže da je “previše osjetljiva” da bi bila na društvenim mrežama: “Dovoljno sam anksiozna”

“Moj mozak je previše krhak, ja sam kao nježni cvijet”, priznala je glumica

U najnovijoj epizodi podcasta The Skinny Confidential Him & Her, američka glumica Scarlett Johansson (38) govorila je o svom odsustvu sa društvenih mreža, pripisujući to uglavnom svojoj krhkosti.

“Iskreno, previše sam osjetljiva osoba da bih bila na društvenim mrežama. Moj ego je previše ranjiv. Ne mogu se nositi s tim. Moj mozak je previše krhak, ja sam poput nježnog cvijeta. Ionako sam dovoljni anksiozna.”

Priznala je da je “eksperimentisala” s idejom da se pridruži Instagramu, i da je čak jednom bila na toj aplikaciji “tri dana”, ali ju je onda izbrisala pošto se previše “zadubila dok je gledala tuđe postove”. “Kada sam shvatila da sam provela 20 minuta gledajući Instagram stranicu osobe koja je radila za jednog mog prijatelja – saznavši da ima pitbula i dvije kćerke – pomislila sam: upravo sam potrošila 17 minuta svoga vremena!”

Međutim, Johansson je ipak priznala da je na TikToku, na kojem promovira svoj brend za njegu kože The Outset, te da voli praviti sadržaje kao što su videa u kojima čita recenzije kupaca.

 

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img