Nedavno objavljeno

Zagrebački hotel Antunović domaćin WINE EnoGASTRO Vip Eventa

Sedmo izdanje Wine EnoGASTRO VIP Eventa, ciklusa međunarodnih konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca, ove godine okupilo je i privuklo do sada najveći broj izlagača i posjetitelja.

Nakon četiri ovogodišnja izuzetno uspješna VIP eventa održana u Rijeci, Novigradu, Splitu i Zadru slijedi event ovu srijedu – sutra 29. marta 2023.g. u Zagrebu u novouređenoj prekrasnoj dvorani hotela Antunović sa početkom u 13 sati.

Do sada najveći Wine EnoGASTRO Vip Event po broju izlagača kojih će biti 59 a što je puno više od planiranog koncepta koji je organizator planirao, zatim prema velikom interesu gostiju – aktera iz turizma i usko vezanih grana, ali i po interesu medija koji žele dati potporu ovom konceptu događaja. Ali ulaznica ima još i one su kao i sve do sada – besplatne.

Prijave za sve aktere HoReCa sektora (restoratere, hotelijere, ugostitelje, veleprodaje i distributere hrane i pića, specijalizirane trgovine,…) i osobe koje dolaze iz usko vezanih grana uz turizam za besplatno sudjelovanje na konferenciji primaju se isključivo na info@dantes.biz

Ovaj po mnogočemu poseban i autentičan događaj, u organizaciji Dantesa i agencije RICERCE MERCATO, s tradicijom koja traje već sedmu godinu u kontinuitetu, održava se u pet gradova diljem Hrvatske sa ciljem podizanja izvrsnosti hrvatskog ugostiteljstva i turizma.

Wine EnoGASTRO VIP Event je usmjeren na ugostitelje i hotelijere kako na vlasnike tako i djelatnike objekata, te općenito na HoReCa sektor i gospodarstvenike usko vezane uz ugostiteljstvo i turizam. Nezaobilazan je događaj za sve koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj, učiti od vrhunskih međunarodnih stručnjaka, te razmijeniti iskustva s drugim kolegama i ostvariti kontakte s klijentima.

Ove godine je pripremljen najbogatiji program do sada s mnoštvom stručnih degustacija, predavanja i edukativnih radionica, a posjetitelje dočekujemo, s porukom da je riječ o zajedničkom događaju svih sudionika uključujući i posjetitelje, koji svojim dolaskom podržavaju događaj, jer jedino zajedno možemo ostvariti izvrsne i značajne rezultate za naš turizam!

S fokusom na kvalitetu i velikim naglaskom na male proizvođače sa ciljem promocije lokalne enogastronomije, nastupiti će probrani izlagači iz svih dijelova Hrvatske i šire regije, uz proizvođače iz mikrolokacije destinacije održavanja eventa. Tako će u Zagrebu biti Turopoljski štrukli Cipov, zatim vina Đurinski, Eko vinarija Bolfan Vinski Vrh, zatim razne druge tvrtke od Pik Vrbovec, Igomat,  AlexanderCommerce, …i vrlo veliki broj ostalih izlagača.

Publika na Wine EnoGASTRO VIP Eventu je također ciljana i probrana, dok je sudjelovanje moguće isključivo uz pozivnicu, a u dobroj tradiciji dosadašnjih evenata, organizatori su u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima, svojim gostima omogućili sav program besplatno: od ulaza, korištenja čaša do stručnih radionica, predavanja i kuharsko-edukacijskih degustacija, što ovaj događaj izdvaja po svojoj posebnosti.

Brojni profesionalci su prepoznali Wine EnoGASTRO VIP Event po izvrsnom i sadržajnom edukacijskom programu i degustacijskim radionicama:

– Crvena vina zadarske regije…dragocjeni nektar!

– Moć gostoljubivost i stjecanje lojalnosti gosta

– Mira i tri mušketira (Ščurek vina, Prelac i Matić vina)

– Arabica vs. Robusta – Sve što treba znati o kavi – Frank prezentacija

– Zlatne perle – Pjenušava renesansa Radgone

– Digitalni marketing u turizmu – Kako postati hit na društvenim mrežama

– Važnost odabira dobre glazbe u hotelima i ugostiteljskim objektima

– Primjena extra djevičanskog malinovog ulja u gastronomiji

– Pivski vodič kroz Hrvatsku – kako degustirati pivo …

Govornici su vrhunski profesionalci koji nesebično svoje znanje i iskustvo prenose na mnogobrojne uzvanike a u tim predavanjima i radionicama stvara se iznimna pozitivna atmosfera, energija ali i sinergija u kojoj gosti najviše profitiraju novim znanjima, idejama i kvaliteti više.

Osim navedenih radionica uvijek najatraktivnija, enogastro-edukacijsko-degustacijska prezentacija gostujućih chefova, u izvedbi kojih će se smijenjivati vrhunski slijedovi, koje je vinska akademkinja i sommelierka Mira Šemić izvrsno uparila s odgovarajućim pratećim vinima. Koja jela i koja vina?

Nemožemo baš sve odati !

Partneri i pokrovitelji ovog iznimno važnog događaja su Hrvatska turistička zajednica, TZG Zagreba, TZ Zagrebačke županije i uz potporu Zagrebačke županije, a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i sporta, te Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

Očekuje se u Zagrebu kao i na svim dosadašnjim eventima iznimno velika posjećenost, a ovaj event u Zagrebu hotelu Antunović biti će ujedno zaključni ovogodišnji event ove velike i za turizam vrlo značajne turneje.

Više informacija o samom događaju, programu i predavačima možete pronaći na web stranici  dantes.biz i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGASTRO Vip Eventa.

Latest Posts

Raport

spot_img