Nedavno objavljeno

GISELE BÜNDCHEN: “Brakovi se ne raspadaju preko noći; za to su potrebne godine”

U intervjuu za Vanity Fair, slavna brazilska manekenka govorila je o svom razlazu od kvoterbeka Toma Bradyja, kazavši kako ne može vjerovati da su tabloidi od nje napravili nekoga ko je protiv fudbala

U svom prvom intervjuu otkako je objavila da se razišla sa Tomom Bradyjem, supermodel Gisele Bündchen kritikovala je “vrlo štetne” priče vezane za njihov razvod – poput one da je sedmerostrukog prvaka Super Bowla napustila jer nije otišao u penziju. Kako je rekla za Vanity Fair, to da mu je dala ultimatum je “najluđa stvar koju sam ikad čula”.

Nakon mjeseci nagađanja, Tom Brady i Gisele Bündchen potvrdili su u oktobru 2022. da se razilaze nakon 13 godina braka. Za to vrijeme tabloidi su se naslađivali i izmišljali priče. Osam mjeseci ranije, Brady je objavio da odlazi u penziju nakon 22 sezone – ali 40 dana kasnije, najbolji igrač američkog fudbala svih vremena izjavio je da će se vratiti po još jedan trofej. U augustu je od momčadi tražio slobodno vrijeme kako bi riješio “lične probleme”. Kružile su glasine o razvodu, a ni Brady ni Gisele nisu osporili šuškanja.

Gisele u aprilskom izdanju časopisa Vanity Fair

Međutim, Gisele sada kaže kako ne može vjerovati da su tabloidi od nje “napravili nekoga ko je protiv fudbala”.

“Brakovi se ne raspadaju preko noći. Za to su potrebne godine”, kazala je, te naglasila kako je uvijek navijala za Bradyja i da će “navijati zauvijek”.

“Ako postoji jedna osoba za koju želim da bude najsretnija na svijetu, to je on, vjerujte mi. Želim da postigne i osvoji. Želim da mu se ostvare svi snovi. Želim to od sveg srca”, kazala je brazilska manekenka za Vanity Fair.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img