Nedavno objavljeno

SKYSHOWTIME POTVRDIO DATUM POČETKA PRIKAZIVANJA MJUZIKL SERIJE GREASE: „RISE OF THE PINK LADIES“

U glavnim ulogama predstavljajući Marisu Davilu i Cheyenne Isabelu Wells, prva sezona od deset epizoda će biti dostupna za streaming ekskluzivno na SkyShowtime od 7. aprila, premijerno donoseći prve dvije epizode

SkyShowtime je danas potvrdio datum početka prikazivanja nove serije „Grease: Rise of the Pink Ladies“.  Ova mjuzikl serija, iza čije produkcije stoji Paramount Television Studios, će na SkyShowtime početi da se prikazuje u petak, 7. aprila, s novim epizodama dostupnim za streaming svakog petka.

Ova mjuzikl serija nas odvodi u period četiri godine prije priče iz filma „Grease“ (Briljantin). Godine 1954. prije nego što je rock ‘n’ roll zavladao, a T-Birds postali najcool u školi, četiri se neuklopljene srednjoškolke usude zabavljati kako im se prohtije, što pokrene moralnu paniku koja će zauvijek promijeniti školu Rydell High.

Ova serija kao glumačku postavu predstavlja Marisu Davilu kao Jane, Cheyenne Isabelu Wells kao Oliviu, Ari Notartomaso kao Cynthiu, Triciu Fukuharu kao Nancy, Shanel Bailey kao Hazel, Madison Thompson kao Susan, Johnathana Nievesa kao Richieja, Jasona Schmidta kao Buddyja, Maxwella Whittington-Coopera kao Wallyja i Jackie Hoffman kao zamjenicu direktora McGee.

Scenarista i izvršni producent serije je Annabel Oakes (Atypical; Transparent), koja također nosi i palicu kreativnog menadžera i režisera. Izvršni producenti ispred Temple Hill-a su i Marty Bowen i Wyck Godfrey, uz Adama Fishbacha i Aletheu Jones (Made for Love; Dollface; Evil) koja je uz to režirala pilot epizodu i još dvije epizode u ovoj sezoni. Izvršni producenti su i Erik Feig, te Samie Kim Falvey putem PICTURESTART-a, a u produkciju je uključena i Grace Gilroy. Koreografiju potpisuje Jamal Sims, koji je također učestvovao i u režiji, a muziku izvršni muzički producent nominovan za nagradu Grammy, Justin Tranter.

GREASEUsluga SkyShowtime dostupna je putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem web stranice: www.skyshowtime.com. U Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji, SkyShowtime je dostupan za streamanje za 5,99 € mjesečno.

Latest Posts

Raport

spot_img