spot_img
NaslovnicaRaportPromoDOKUMENTARNA SERIJA “HAMEROVI” OTKRIVA NASLJEĐE MRAČNIH TAJNI DINASTIJE HAMER

DOKUMENTARNA SERIJA “HAMEROVI” OTKRIVA NASLJEĐE MRAČNIH TAJNI DINASTIJE HAMER

HAMEROVI, dugo očekivani dokumentarni serijal discovery+ koji bilježi duboko zabrinjavajuće optužbe protiv miljenika kritike, glumca Armija Hamera i mračnog, izopačenog nasljeđa dinastije Hamer, emituje se na TLC kanalu, nedjeljom od 22 sata. Sa ekskluzivnim pristupom i šokantnim otkrićima, dokumentarni film vodi gledaoce u mračne igre porodice Hamer tokom tri razotkrivajuće epizode.

„Optužbe za silovanje i zlostavljanje iznijete protiv Armija Hamera u posljednjih nekoliko godina samo su vrh ledenog brijega kada je u pitanju porodica Hamer. Sa HAMEROVIMA, svjedoci smo zaista uznemirujućih detalja i zlokobnih tajni koje novac i moć ne mogu zauvijek da skrivaju,” rekao je Džejson Sarlanis, predsjednik kriminalističkog i istražnog sadržaja, na linearnim kanalima i strimingu. “Ovaj dokumentarac pruža važnu platformu za nevjerovatno hrabre žene koje su se javile da podijele svoje priče, i nadamo se da će njihova hrabrost inspirisati druge da nastave smislene razgovore o zlostavljanju u našem društvu.”

Hamerov meteorski uspon do slave srušio se kada su žrtve počele da izlaze sa uznemirujućim pričama o ropstvu, fantazijama o kanibalizmu, vezivanju i to je bio samo početak. Optužbe za silovanje i zlostavljanje iznijete protiv Armija Hamera 2021. šokirale su holivudske insajdere i fanove širom svijeta. Ovaj dokumentarni film počinje 2020. na vrhuncu Hamerovog uspona. Uz ekskluzivna otkrića Armijeve tetke, Kejsi Hamer i višestrukih preživjelih od Armijevog navodnog zlostavljanja, dokumentarni serijal iznosi na vidjelo mračne tajne – od optužbi za nasilje i zlostavljanje do političke manipulacije i finansijske prevare – skrivene u jednoj od najistaknutijih američkih porodica.

Svaka epizoda će osvijetliti izopačeni obrazac zlostavljanja koji se proteže daleko dalje od optužbi protiv osramoćenog glumca. Zajedno sa mnoštvom nevjerovatnih arhivskih snimaka, HAMEROVI prepliću jezivu priču o disfunkcionalnosti i zlobi koja raste iza decenija moći i novca.

Režiju serijala HAMEROVI potpisuju Eli Hakami i Džulijan P. Hobs za discovery+. Kejsi Hamer je u ulozi konsultanta.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno

spot_img