Nedavno objavljeno

Ažuriranje aplikacije SmartThings na Galaxy Watch5 i Watch4 serijama satova nudi pametniju kontrolu doma

Korisnici sada mogu da uživaju u većoj kontroli svog pametnog doma uz najnovije ažuriranje aplikacije SmartThings na Galaxy Watch satu

Korisnici Samsung Galaxy Watch satova[1] mogu da uživaju u lakšoj i „zgodnijoj“ kontroli povezanih uređaja direktno sa svoje ruke uz najnovije ažuriranje aplikacije SmartThings. Sada ne moraju da otvaraju aplikaciju – mogu jednostavno da prstom prevuku nadesno na licu sata kako bi pristupili aplikaciji SmartThings. Uz ove nove funkcije, korisnici serija Galaxy Watch5 i Watch4 satova će biti u mogućnosti da koriste svoj Galaxy Watch sat za trenutnu zaštitu i praćenje doma sa bilo kojeg mjesta.

Ažurirane funkcije aplikacije SmartThings za Galaxy Watch sat (v1.1.08):

  • Prenos uživo kućnih kamera na zvonu sa funkcijom Ring and Nest kamera koje po prvi put podržavaju WebRTC protokol. Korisnici kamere na zvonu također mogu direktno da razgovaraju sa gostima koji posjećuju njihov dom preko svog Galaxy Watch sata.
  • Direktna kontrola Samsung uređaja kao što su: SmartTag, prečišćivači vazduha, termostati i roletne na Galaxy Watch satu, što je ranije bilo dostupno samo preko pametnog telefona.

Među novim funkcijama su:

  • SmartTag: pokretanje/zaustavljanje zvona i kontrola jačine zvona
  • prečišćivači vazduha: prilagođavanje brzine ventilatora
  • termostati: podešavanje temperature i kontrola zadate temperature grijanja/hlađenja
  • roletne: tri standardne komande (otvori, zatvori, zaustavi), prilagođavanje nivoa roletni
  • Daljinska kontrola vašeg povezanog TV uređaja preko Galaxy Watch sata. Uz novu funkciju kontrole sa uređaja na uređaj (D2D), koja nesmetano uparuje Galaxy Watch sat sa Samsung Smart TV-om[2] u blizini.
[1] Dostupno na modelima Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 i Watch4 Classic.
[2]  Dostupno na najnovijim Samsung Smart TV uređajima koji podržavaju BT HID. Zahtijeva da uređaji budu locirani u okviru opsega Bluetooth dometa.

Latest Posts

Raport

spot_img