Nedavno objavljeno

RAIFFEISEN CLUB PAKET: Put ka finansijskoj samostalnosti

Uz učenje, studiranje ili honorarne poslove, sve će se jednostavnije i lakše odvijati ako ste član Raiffeisen CLUB paketa: uštedjet ćete na onome što je danas najdragocjenije – a to je vrijeme

Šta želimo od života? Zdravlje, uspjeh, malo sreće da nam posluži kao vodilja ka boljem životu. I želimo da nam je život jednostavniji – tamo gdje stvarno može biti, a to su finansijski servisi. Pomno istražujući potrebe današnjih mladih generacija, Raiffeisen banka je kreirala posebnu ponudu za mlade između 15 i 26 godina, dobro shvatajući kako im se dobar dio života odvija putem internetskih platformi i da najbolje razumiju upravo online naloge koji im omogućavaju samostalnost, lakše upravljanje novcem, u nekoliko klikova ostvarujući ono što žele. I zato je kreiran set usluga za mlade pod nazivom Raiffeisen CLUB paket, dostupan svim osobama starosti između 15 i 26 godina i besplatan do zasnivanja radnog odnosa ili navršene 26. godine!

Otvaranjem Club paketa uz super cool tekući račun (a za maloljetna lica važi napomena da je shodno procedurama Banke potrebno da roditelj ili ovlašteni staratelj dođe u Banku, dostavi i potpiše potrebnu dokumentaciju te preuzme karticu) možeš:

  • upravljati svojim finansijama bilo kada i bilo gdje zahvaljući najboljem mobilnom bankarstvu RMB
  • koristiti Bankarstvo na Viberu
  • slati novac prijateljima iz imenika
  • plaćati beskontaktno sa svojom Mastercard debitnom karticom
  • podizati novac na bankomatima
  • kupovati putem interneta
  • dopuniti kredit na mobitelu.

Starije generacije uvidjele su prednosti ovakvog načina finansijskog poslovanja i to im je donijelo puno slobodnog vremena, koje ne gube na šalterima ili kroz danas nepotrebnu papirologiju. Sve je na jednom mjestu, sve je pojednostavljeno, a za vas koji tek koračate ka životu odraslih i puno važnih lekcija o samostalnosti i nezavisnosti. Apliciraj online za svoj besplatni Raiffeisen CLUB paket, a Raiffeisen banka je omogućila podnošenje online zahtjeva za CLUB paket, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke. Samo jednu! Evo kako to izgleda u praksi, korak po korak:

Za besplatni Raiffeisen CLUB paket možete aplicirati online za samo nekoliko minuta

1) Popunite online zahtjev na web-stranici

Kliknite na dugme Apliciraj online i popunite online zahtjev

2) Očekujte poziv od Banke

Kontaktirat ćemo vas u što skorijem roku.

3) Posjetite najbližu poslovnicu.

Potpišite ugovornu dokumentaciju i preuzmite karticu

4) Kartica i Paket usluga su spremni za korištenje

Uživajte u pogodnostima koje vas očekuju!

Uštedite na vremenu

Uz učenje, studiranje ili honorarne poslove, sve će se jednostavnije i lakše odvijati ako ste korisnik Raiffeisen CLUB paketa, uštedjet ćete na onome što je danas najdragocjenije – a to je vrijeme.

“Svima nam je kroz fazu života u kojoj pravimo prve samostalne korake potreban osjećaj da neke stvari možemo i sami, da nas to vodi korak bliže ka nezavisnosti”

Starije generacije, navikle na birokratiju, čekanje u redovima, popunjavanje formulara, već su, kako svjedočimo, objeručke prigrlile sve ove pogodnosti koje im daju više slobodnog vremena za kvalitetan i sadržajan život, a sad je vrijeme da i vi, mlađi, otkrijete sve pozitivne efekte ovakvog načina servisiranja svojih potreba koje od vas iziskuje približavanje svijetu odraslih osoba.

Svima nam je kroz fazu života u kojoj pravimo prve samostalne korake potreban osjećaj da neke stvari možemo i vlastitim snagama, da nas to vodi korak bliže ka nezavisnosti, ka prihvatanju naših odluka kao zrelih i odraslih, i jedna od njih je upravo ova: korištenje CLUB paketa Raiffeisen banke će vam omogućiti baš to i zato nemojte oklijevati, pridružite nam se. Sve informacije potražite na linku: https://raiffeisenbank.ba/stanovnistvo/racuni-i-kartice/raiffeisen-club-paket.

Latest Posts

Raport

spot_img