spot_img

Nedavno objavljeno

„MINIONS: THE RISE OF GRU“ STREAMING NA SKYSHOWTIMEU OD 28. FEBRUARA

Popularni Minioni stižu na SkyShowtime od 28. februara u nastavku „Minions: The Rise of Gru“

Sjajna glumačka postava uključuje zvijezde poput Stevea Carella, nominovanog za nagradu Oscar®, Taraji P. Henson, Jean-Claudea Van Dammea, Russella Branda, te dobitnicu nagrade Oscar® Julie Andrews

Nestašni Minioni se vraćaju po još šašavih avantura u „Minions: The Rise of Gru“ i stižu do gledalaca SkyShowtimea u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji od 28. februara.

Puno prije nego što je postao gospodar zloće, Gru (kojem glas posuđuje Steve Carell, nominovan za nagradu Oscar®) je tek dječak od 11 godina i 9 mjeseci koji 1970-ih odrasta u predgrađu, kujući mračne planove da iz svog podruma osvoji čitav svijet. Ali mu nešto i ne ide baš. Kad se Gru po prvi put sretne s Minionima, uključujući Kevina, Stuarta, Boba i Otta – Miniona novaka koji nosi aparatić za zube i ima očajničku potrebu da udovolji svima – ova neočekivana porodica udružuje snage. Oni zajedno prave svoju prvu jazbinu, osmišljavaju svoje prvo oružje i iz petnih žila se trude da uspiju u svojim prvim nepodopštinama. Kad superdružina neslavnih superzlikovaca, poznatih kao „Zločesta šestorka“, izbaci svog vođu – legendarnog majstora borilačkih vještina Wilda Knucklesa (glas mu posuđuje Alan Arkin, dobitnik nagrade Oscar®) – Gru se, kao njihov najodaniji obožavalac, prijavljuje na razgovor da postane njihov novi član. No na „Zločestu šestorku“ ovaj sirotan koji želi biti zlikovac ne ostavlja baš i neki dojam, ali ih potom Gru nadmudri (i strašno razljuti), pa se iznenada nađe u ulozi smrtnog neprijatelja vrhunca zloće. Uz Grua u bijegu, Minioni pokušavaju savladati vještinu kung-fua kako bi ga spasili, pa tako Gru otkriva da čak i najgroznijem treba malo pomoći svojih prijatelja.

 „Minions: The Rise of Gru“ predstavlja uzbudljivu glumačku ekipu, uključujući, kao „Zločestu šestorku“: Tarajia P. Hensona, Lucyja Lawlessa, Dolpha Lundgrena, Dannyja Trejoa i Jean-Claude Van Dammea. U filmu se također pojavljuju Michelle Leoh, Russell Brand i dobitnica nagrade Oscar® Julie Andrew. „Minions: The Rise of Gru“ su producirali i njime upravljaju izvorni kreatori ovog serijala, osnivač i izvršni direktor Iluminationa Chris Meledandri i njegovi dugogodišnji saradnici Janet Healy i Chris Renaud. Režisersku palicu nosi Kyle Balda („Despicable Me 3“ i „Minions“), uz asistenciju Brada Ablesona („The Simpsons“) i Jonathana Del Vala (serijal „The Secret Life of Pets“), a glasove Minionima posuđuje već dobro poznati Pierre Coffin.

SkyShowtime je dostupan bez posrednika putem SkyShowtime aplikacije na Apple iOS-u, tvOS-u, Android uređajima te na stranici: www.skyshowtime.com. U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji streaming sadržaj sa SkyShowtimea dostupan je po cijeni od 5,99 eura mjesečno. U Bugarskoj je cijena usluge 3,99 eura mjesečno. Korisnici koji se registriruju na Skyshowtime do 8. februara, doživotno plaćaju pola pretplate – 2,99 eura mjesečno.

Latest Posts

Raport

spot_img