Nedavno objavljeno

ORIGINALNA HUMORISTIČKA SERIJA „FUNNY WOMAN“ STREAMUJE SE OD 10. FEBRUARA, SAMO NA SKYSHOWTIME

Serija „Funny Woman“, u kojoj glavnu ulogu igra Gemma Arterton i zasnovana je na bestselleru „Funny Girl“ Nicka Hornbyja, stiže na SkyShowtime 10. februara. Na dan startanja će biti dostupne prve tri epizode, a nadalje će se sedmično objavljivati po jedna nova epizoda

 

Preuzimanje fotografija ovdje

S glumačkom postavom koja okuplja Gemmu Arterton, Toma Batemana, Arshera Alija, Davida Threlfalla, Ruperta Everetta, Clare-Hope Ashitey, Alexa Daviesa, Alistaira Petrieja, Matthewa Bearda i Lea Billa, „Funny Woman“ će na SkyShowtime biti dostupna za streaming od 10. februara.

Serija je smještena u vrhunac rasplesanih šezdesetih prošlog vijeka i Barbara Parker (Gemma Arterton) je upravo krunisana kao Miss Blackpoola – ali život zasigurno sprema mnogo više od proglašenja za kraljicu ljepote u jednom obalskom gradiću, zar ne? Ona želi postati… neko. Blještava svjetla Londona zovu i naša je heroina odlučna da sazna ko je taj „neko“. Ali London koji je dočeka nije baš sasvim rasplesan kao onaj o kom je čitala i gledala na TV-u. Međutim, nakon niza razočarenja, Barbara se nađe na nepoznatoj teritoriji – na audiciji za jednu humorističku TV seriju. Barbarina britka sjevernjačka duhovitost se pokaže kao X faktor koji je seriji upravo nedostajao. Ona dobija ulogu i postaje dio slobodoumne nove humorističke serije koja će imati veliki uticaj na britansku komediju tokom narednih decenija. Biti žena u preovladavajuće muškom okruženju sa sobom nosi svoje izazove, ali kako Barbara otkriva svoju smiješnu stranu ona istodobno mijenja okvire uobičajenog stava prema ženama u komediji i, čineći to, pronalazi bolju verziju sebe.

Scenarij serije potpisuje višestruko nagrađivana Morwenna Banks a režisersku palicu nosi Oliver Parker, nominovan za nagradu BAFTA.

SkyShowtime udružuje najbolju zabavu i razonodu od najvećih svjetskih filmskih studija i pripovjedača. Prikazujući na hiljade sati kvalitetne zabave i razonode za cijelu porodicu, SkyShowtime će postati dom široke ponude najiščekivanijih serija i filmova na svijetu.

SkyShowtime je dostupan bez posrednika putem SkyShowtime aplikacije na Apple iOS-u, tvOS-u, Android uređajima, te na internet stranici: www.skyshowtime.com.

U Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji, SkyShowtime će moći da se strimuje po cijeni od 5,99 € mjesečno. Ako se korisnici registriraju do 25.1, doživotno plaćaju pola pretplate – 2,99 € mjesečno.U Bugarskoj, servis će biti dostupan po cijeni od 3,99 € mjesečno.

Latest Posts

Raport

spot_img