Nedavno objavljeno

U Sarajevu otvoren ekskluzivni salon rasvjete MASS-light

U Sarajevu je, na adresi Zmaja od Bosne 74., otvoren MASS-light, ekskluzivni prodajni salon dekorativne i led rasvjete, prostrani showroom u kojem ćete pronaći rasvjetna tijela za  stambeni, poslovni, ugostiteljski, industrijski i javni prostor.

Cjelodnevni svečani program otvorenja vodila je TV voditeljica i novinarka Zvezdana Stojaković, dok je za glamuroznu zabavu i odličnu atmosferu bila zadužena specijalna gošća, violončelistica Ana Rucner.

Događaju su, uz predstavnike medija, prisustvovala i brojna poznata lica iz svijeta arhitekture i dizajna, zaljubljenici u dekorativnu rasvjetu i uređenje interijera, te prijatelji i kupci brenda MASS-light.

Centralni dio događaja obilježen je panelom o temi trendova i važnosti rasvjete u svakom prostoru, te stilovima koje njeguju utjecajne arhitektice i arhitekti iz BiH, Dalila G. Fejzagić, CEO i arhitektica – Studio Zidovi, Rea Rozić Musa, arhitektica – Ars Studio R. i Reik Kurtalić, arhitekta – Reik Design.

“Iz iskustva u radu sa arhitektama i dizajnerima interijera, rasvjeta je onaj ključni detalj u svakom prostoru koji čini razliku, te je iznimno važno pristupiti njenom izboru s pažnjom ili uz pomoć stručnjaka. Dekorativna rasvjeta prostoru daje više od osvjetljenja. Pored funkcionalnih karakteristika, jednako je važan stil i atmosfera koju kreiraju. Vođeni tom idejom, otvorili smo salon rasvjete u kojem želimo da se svi osjećaju bolje, raspoloženije, te prenesu taj osjećaj i u svoj prostor u kojem žive, rade ili se opuštaju”, poručio je Željko Herceg, direktor maloprodaje MASS-light BiH.

U toploj atmosferi novootvorenog salona gosti i kupci uživali su svakim korakom, istražujući nove trendove i rasvjetna tijela koja će ponijeti sa sobom, u ugodnom druženju, gastronomskim delicijama i piću, poznatim muzičkim djelima u izvedbi Ane Rucner i vrijednim poklonima.

Sve kupce koji posjete MASS-light salon rasvjete do kraja sedmice očekuje i poseban popust od -20% na cjelokupan asortiman.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img