Nedavno objavljeno

Sergej Ćetković objavio novu pjesmu “Na prvi pogled”

U sam osvit novogodišnjih praznika jedan od najpopularnijih kantautora u regionu Sergej Ćetković svojoj publici poklanja novu pjesmu „Na prvi pogled“ koja će već na prvo slušanje osvojiti srca publike, jer je u pitanju prelijepa, emotivna balada u autentičnom Sergejevom stilu, po kome je prepoznatljiv na prostoru cijele bivše Jugoslavije.  

Nakon uspješnih pjesama „Ne odlaziš“, „Kofer“ i „Vratile se ptice“ koje je u proteklom periodu objavljivao kao singlove, „Na prvi pogled“ je još jedna uvertira u Ćetkovićev sedmi studijski album, koji pred publiku stiže u prvoj polovini naredne godine. 

I ovog puta Sergej, pored vrhunske kompozicije, veliku pažnju poklanja video zapisu svoje nove pjesme, pa je spot za baladu „Na prvi pogled“ sniman u veličanstvenoj Toskani i slika zaista govori mnogo više od riječi. 

– Raduje me što imam priliku da svoju publiku obradujem novom pjesmom za praznike i poklonim im ono što najbolje umijem – dobru muziku i iskrenu emociju. Uživao sam radeći na ovoj baladi i vjerujem da će je publika prihvatiti na pravi način, jer ovo jeste moj prepoznatljiv potpis koji poštovaoci moje muzike vole i očekuju. Nadam se da će pjesma „Na prvi pogled“ doprinijeti i mnogim zaljubljivanjima na prvi pogled – ističe Sergej Ćetković. 

Tekst i muziku je pisao Sergej, aranžman su radili Marko Milatović i Vladan Popović Pop, a za spot je bio zadužen Aleksandar Kerekeš Keki. 

Foto: Luka Spremo

 

 

Latest Posts

Raport

spot_img