Nedavno objavljeno

Poslastica za sve one koji vole satirični strip!

Izložba će biti otvorena za javnost od 05. do 11. decembra 2022. godine.

Našem društvu odraslom bez kritike, ovo će biti prava poslastica za one koji vole satirični strip! Prvih 50 gostiju dobit će na poklon strip sa 304 strip fazona!

Fazonator, svojevrstan svjedok ludila u kojem živimo, je doživio i svoje četvrto print izdanje pored web stripa  www.fazonator.com koji ima redovnih 30.000 čitalaca/članova. Svi zainteresovani svoj mail mogu ostaviti na stranici te svaki novi strip fazon objavljen na webu dobit će na svoju e-mail adresu. Fazonator je također prikazan i u 90 epizoda kratkih crtanih filmova.

Berin Tuzlić je bosanskohercegovački animator i režiser. Rođen je 1968. godine u Sarajevu.
Završio je animaciju na Zagrebačkoj školi crtanog filma, kao i na A-Film Dansk u Danskoj. Realizirao je više od 80 integriranih marketing kampanja, osmislio više od osam brendova.

Sa svojim radovima, učestvovao je na više od 30 međunarodnih festivala širom svijeta. Predsjednik je ASIFA BiH – Svjetskog udruženje animatora ogranak za BiH. Autor je velikog broja art animiranih filmova, muzičkih spotova, stripova i reklama. Dobitnik je više od 30 međunarodnih nagrada.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img