spot_img

Nedavno objavljeno

„Čuvaj ih“ – jaja s porukom: U fokusu zdravlje uposlenika i korisnika usluga

Kompanija A2B Express d.o.o u narednom periodu provodi društveno odgovornu aktivnost „Čuvaj ih“ koja je prvenstveno fokusirana na zdravlje uposlenika i korisnika usluga kompanije.

Naime, mjesec novembar je mjesec posvećenom muškom zdravlju, s ciljem podsjećanja i informisanja koliko je važno ići redovno na preglede koji su najjednostavniji način da se spriječe bolesti urinarnog trakta i prostate.

Klijenti kompanije A2B Express d.o.o. ovih dana će uz svoje naručene pakete dobivati poseban poklon s važnom porukom „Čuvaj ih“. Paket u kojem se nalaze dva jajeta, na simpatičan i diskretan način podsjeća na važnost preventivnih pregleda.

„Svake tri minute u svijetu jednom muškarcu dijagnosticira se karcinom prostate. Uručena jaja dostavljena su našim muškim uposlenicima i klijentima u perfektnom stanju, jer se mi maksimalno brinemo da svaka pošiljka stigne na adresu u najboljem redu. Preventivni pregledi su izuzetno važni, vjerujemo kako će ova snažna poruka „Čuvaj ih“ dodatno motivirati nekoga da se već danas zakaže na pregled. Svim našim uposlenicima smo poklonili pregled naravno, oni su nam na prvom mjestu.“, izjavio je Ermin Omeragić, general manager kompanije A2B Express d.o.o.

Rak prostate predstavlja jedan od najčešćih tumora (oko 15%) i drugi je najčešći uzrok smrtnosti od malignih bolesti kod muškaraca, sa trendom porasta. Učestalost kojom se javlja rak prostate raste sa starošću, te se oko 85% svih karcinoma prostate otkriva nakon 60. godine života.

A2B Express d.o.o. domaća je transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima. Humanitarne akcije, podrška sportu, kulturi i ostalim društvenim događajima i aspektima samo su neke od kontinuiranih  društveno odgovornih aktivnosti, a ovim potezom još jednom su potvrdili kako briga o zdravlju zaposlenih zauzima prvo mjesto, uz paralelno održavanje svih poslovnih procesa, predanost i motivaciju zaposlenih.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img