Nedavno objavljeno

Horoskopski znakovi i vožnja: Ko su najbolji, a ko najgori vozači?

Nije iznenađenje da vaš horoskopski znak ima veliki utjecaj na to kako vozite. Na kraju krajeva, naši horoskopski znakovi mogu pokazati sve, od načina na koji reagujemo na nedaće do onoga šta nas motivira ka uspjehu. Koji profil vožnje pripada vašem znaku, pročitajte u nastavku…

Ovan

Dobar ste vozač i toga ste svjesni. Entuzijastični i hrabri, ne bojite se preticanja, pa je često sa vama vožnja stresna.  Ipak, savjetuje vam se da budete oprezniji, jer adrenalin možete pronaći i na mjestima van ceste.

Bik

Spremni i odlučni, sjajan ste vozač jednostavno zato što radite stvari koje svi izvrsni vozači moraju: fokusirani ste na put. Nekada sebično čuvate mjesto u svojoj traci, pa vam se savjetuje da ponekada date prednost onome ko se želi uključiti ispred vas.

Blizanci

Iako ne tako siguran vozač, odličan ste saputnik – pričljivi, zanimljivi i smiješni: svaki vozač imao bi sreću da vas ima na suvozačevom mjestu. Ipak, kada se uloge promijene,  vaša lako rastresena priroda može biti opasna na cesti, zato držite telefon isključenim i budite na oprezu dok vozite.

Rak

Po prirodi odgovorni, Raka ćete rijetko kada vidjeti bez sigurnosnog pojasa, a još rjeđe možete vidjeti kršenje prometnih zakona od strane ovog horoskopskog znaka. Nekada im priča sa saputnicima zna odvratiti pažnju, ali Rakovi će brzo vratiti fokus na cestu.

Lav

Ponosni Lavovi, vi ste kraljevi / kraljice na putu i van njega, pa vjerovatno posjedujete automobil koji odgovara vašim kraljevskim manirima. Ipak, ne dopustite da se vaše samopouzdanje pretvori u aroganciju na putu! Vježbajte sigurnu vožnju i pokušajte malo usporiti – vozite sa ljudima, a ne protiv njih.

Djevica

Vaša tjeskobna priroda mogla bi vam stvoriti dosta problema na putu. Možda ste pretjerano oprezni ili plašljivi iz straha za vlastitu sigurnost, ali vremenom i to prebrodite. Zbog treme koja vas ponekad učini nespretnima, pokušajte  vjerovati u sebe – držite se brzine automobila oko sebe i ne bojte se zaustaviti kad treba.

Vaga

Kao i Djevica, i vi možete patiti od treme za volanom. Međutim, i vi vremenom postajete vrlo ljubazan i siguran vozač. Više od svega znate koliko je važno dijeliti cestu sa svim vrstama vozila, pa ste rijetko učesnik u nesrećama!

Škorpija

Ruku na srce, bijesni ste na cesti, zar ne? Pokušajte to smanjiti. Sa druge strane, ono što vas krasi kao vozača su vaši snalažljivi i promatrački maniri koji vam dobro služe na putu: nema škakljive situacije iz koje se ne možete izvući!

Strijelac

Saosjećajni Strijelac je uvijek heroj koji nam treba, ali kojeg ne zaslužujemo! Vjerovatno ste prva osoba koja bi se zaustavila i pomogla kolegi vozaču u nevolji. Međutim, vaša optimistična priroda također znači da volite rizikovanje, što na putu može biti dobra i loša stvar. Budite oprezni i ne pretjerujte.

Jarac

Tačni i precizni anđeli! Jarac uvijek napravi plan i drži ga se, zbog čega rijetko kada kasni. Jedina mana ovog znaka je što su previše sumnjičavi. Dragi Jarčevi, ponekad zaista trebate slušati tuđe dobronamjerne upute – čak i ako mislite da znate put.

Vodolija

Avanturističkog duha, uvijek znate kako od dosadne vožnje napraviti show. Budite oprezni i nemojte dopustiti da vas taj polet za uzbuđenjem natjera da kršite zakone!

Ribe

Kao znak s najmanje bijesa na cesti, već imate sjajne prilike da budete najbolji vozač na našoj listi! Na putu ste strpljivi, puni razumijevanja i empatije. Ne dozvolite da vas ta ljubaznost spriječi u donošenju odluka. Ponekad vas pasivnost može dovesti u nezgodne situacije.

Latest Posts

Raport

spot_img