Nedavno objavljeno

BIZIT 2022: Dva dana digitalne transformacije

Konferencija BIZIT 2022, će se ove godine održati 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu pod sloganom Re:Start 23, i okupit će više od 50 predavača, vrhunskih stručnjaka iz vodećih ICT kompanija i veliki broj gostujućih predavača. Pozivamo vas da se na ovom linku prijavite za učestvovanje na ovom događaju.

Glavna tema BIZIT-a je digitalna transformacija. Program je namijenjen izvršnim direktorima, poslovnim rukovodiocima i preduzetnicima, kao i osobama koje investiraju u lični razvoj i unaprjeđenje poslovnih kompetencija.

Prvog dana (9. novembar) devete po redu BIZIT konferencije, predviđena je tema poslovni softver (ERP, CRM, BPM, WMS, DMS). Tražimo odgovore na pitanja da li vam je i zbog čega potreban sistem za upravljanje dokumentima, koji tip rješenja je odgovarajući za vaše poslovanje, kako uspješno implementirati CRM, zašto CRM implementacije ne uspijevaju, koje su faze uvođenja ERP rješenja, u čemu se ERP sistemi razlikuju… Eminentni stručnjaci iz kompanija koje se dugi niz godina bave kreiranjem i implementacijom rješenja – Kameleon Solutions, Saleforce, AB Soft, GoPro, Datalab, Arigamix, Charge&Go, Enel 3S i mnogi drugi govorit će sa bine hotela Crowne Plaza i odgovarati na sva pitanja i nedoumice posjetilaca.

U drugom dijelu prvog dana konferencije pažnju ćemo usmjeriti na podjednako značajne teme kao što su Smart life (pametne kancelarije, kuće, gradovi, energetska efikasnost, solarna energija, javni servisi, E-commerce i fintech) i Digitalne komunikacije i marketing (TELCO izazovi, 5G, OMNI CHANEL marketing, On-demand servisi)

Drugog dana (10. novembar) govorit ćemo o data centrima i IT infrastrukturi. O ključnim transformacionim procesima za rad savremenog data centra i njihovoj zaštiti govorit će eminentni stručnjaci iz kompanija Vesimpex, Schneider Electric, Enel PS, Vertiv, Kameleon, Rittal, Devoteam i mnogi drugi.

U samoj završnici BIZIT-a fokus će biti na bezbjednosti podataka i sistema (Backup, disaster recovery, Antivirusi, fizička bezbjednost, GDPR) a tradicionalno, posljednji blok ćemo posvetiti obrazovanju i zapošljavanju u ICT industriji.

Osim stručnih predavanja iz oblasti ICT-ja, dragocjene informacije o biznis dizajnu, medijima i komunikacijama sa učesnicima će podijeliti gostujući predavači Ivan Kokeza, Lazar Džamić, Drago Inđić, Danko Jevtović, Boris Vukić, Branko Đaković i mnogi drugi. Posebno zabavno će biti druženje sa Urošem Petrovićem koji samo za učesnike BIZIT-a priprema „vježbe za mozak“ koje će nam probuditi sve vijuge i donijeti vrijedne nagrade.

Stručnjaci za digitalnu transformaciju će biti predavači na BIZIT-u. Njihova imena i biografije pogledajte na sajtu, i prijavite svoje učestvovanje na ovom linku. Obezbijedite svoje mjesto na BIZIT-u već danas po najpovoljnijim uslovima!

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img