NaslovnicaShowbizKako bi udaljila paparazze od svoje porodice, Blake Lively se odlučila na...

Kako bi udaljila paparazze od svoje porodice, Blake Lively se odlučila na neobičan potez

Nakon što je pokazala svoj trudnički trbuščić i s javnosti podijelila sretne vijesti da ona i Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete, holivudska glumica Blake Lively odlučila je zaustaviti napasne paparazze

Nakon što se na godišnjem Forbes Power Women’s Summitu, koji se održava u New Yorku, pojavila u kratkoj zlatnoj haljinici ispod koje se i više nego jasno nazirao trudnički trbuščić, sve je postalo jasno – Blake Lively i Ryan Reynolds iščekuju svoje četvrto dijete.

Stiže li nakon tri djevojčice – James, Inez i Betty – još jedna kći ili ovoga puta dolazi muški nasljednik, nije poznato, no ono što Blake Lively dobro zna je da će svoju porodicu zaštititi i da joj je ona svetinja.

A to je dokazala upravo tokom vikenda, kada su, nakon što je potvrdila četvrtu trudnoću, ispred porodične kuće u kojoj živi s holivudskim ljepotanom Ryanom Reynoldsom i tri kćeri, počeli pristizati brojni paparazzi.

Američki tabloidi odavno su poznati da ne prezaju ni pred čim i da im ništa nije svetinja, stoga ne čudi da su se paparazzi ukampirali kako bi uhvatili što bolju fotografiju trudničkog trbuščića Blake Lively.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Ona je iz toga razloga na svom Instagram profilu objavila niz svojih trudničkih fotografija, iz svih uglova i s raznim osobama, a sve kako oni više ne bi imali razloga sjediti ispred njihove kuće, plašeći njihove djevojčice, koje od svega već imaju traume.

‘Evo vam privatne fotografije na kojima sam trudna, u nadi da će me tako 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće i čekaju da se ukažem, ostaviti na miru. Izluđujete mene i moju djecu! Hvala svima na svoj ljubavi i poštovanju i što nastavljate unfollowati profile tabloida koji dijele fotografije djece. Imate svu moć protiv njih! I hvala medijima koji imaju ‘politiku da ne objavljuju djecu’. Vi činite razliku’, napisala je Blake Lively na veliko oduševljenje svojih obožavatelja.

tportal.hr

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno