Nedavno objavljeno

Kako bi udaljila paparazze od svoje porodice, Blake Lively se odlučila na neobičan potez

Nakon što je pokazala svoj trudnički trbuščić i s javnosti podijelila sretne vijesti da ona i Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete, holivudska glumica Blake Lively odlučila je zaustaviti napasne paparazze

Nakon što se na godišnjem Forbes Power Women’s Summitu, koji se održava u New Yorku, pojavila u kratkoj zlatnoj haljinici ispod koje se i više nego jasno nazirao trudnički trbuščić, sve je postalo jasno – Blake Lively i Ryan Reynolds iščekuju svoje četvrto dijete.

Stiže li nakon tri djevojčice – James, Inez i Betty – još jedna kći ili ovoga puta dolazi muški nasljednik, nije poznato, no ono što Blake Lively dobro zna je da će svoju porodicu zaštititi i da joj je ona svetinja.

A to je dokazala upravo tokom vikenda, kada su, nakon što je potvrdila četvrtu trudnoću, ispred porodične kuće u kojoj živi s holivudskim ljepotanom Ryanom Reynoldsom i tri kćeri, počeli pristizati brojni paparazzi.

Američki tabloidi odavno su poznati da ne prezaju ni pred čim i da im ništa nije svetinja, stoga ne čudi da su se paparazzi ukampirali kako bi uhvatili što bolju fotografiju trudničkog trbuščića Blake Lively.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Ona je iz toga razloga na svom Instagram profilu objavila niz svojih trudničkih fotografija, iz svih uglova i s raznim osobama, a sve kako oni više ne bi imali razloga sjediti ispred njihove kuće, plašeći njihove djevojčice, koje od svega već imaju traume.

‘Evo vam privatne fotografije na kojima sam trudna, u nadi da će me tako 11 momaka koji čekaju ispred moje kuće i čekaju da se ukažem, ostaviti na miru. Izluđujete mene i moju djecu! Hvala svima na svoj ljubavi i poštovanju i što nastavljate unfollowati profile tabloida koji dijele fotografije djece. Imate svu moć protiv njih! I hvala medijima koji imaju ‘politiku da ne objavljuju djecu’. Vi činite razliku’, napisala je Blake Lively na veliko oduševljenje svojih obožavatelja.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img