Da li ste spremni za deseto izdanje NetWork konferencije?

Nakon dvije godine pauze NetWork se ponovo vraća u Neum! Od 26. do 28. 10. 2022. godine Grand Hotel Neum će biti centar dešavanja najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, NetWork 10 konferencije. Najbolji IT stručnjaci, predavači, osnivači IT kompanija, direktori, investitori i sponzori iz BiH ali i regije stižu na ovaj ekskluzivni događaj.

Nedavno objavljeno

NetWork 10 konferencija pruža jedinstvenu priliku da IT profesionalci, ljudi iz drugih sfera, ali i studenti slušaju predavanja najeminentnijih domaćih i stranih predavača i da se informišu o posljednjim svjetskim IT trendovima. Neki od istaknutih predavača koje ćete imati priliku čuti i upoznati tokom trajanja #NetworkBiH konferencije su već potvrdili svoje učešče, a preliminarnu listu predavanja i predavača možete pogledati na zvaničnom web sajtu konferencije.

Na desetom izdanju NetWorka govoriti će se o aktuelnim i korisnim temama, kao što su: Cloud Technology, AI, ML, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation, Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Productivity & Hybrid Work Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics.

Vrhunski predavači, najzanimljivije teme, kvalitetan network i prvoklasna zabava – sve su to razlozi zbog kojih vlada ogromno interesovanje za ovaj događaj i zbog kojih ga ne biste trebali propustiti ukoliko želite ići ukorak s vremenom i postati konkurentniji na tržištu.

Do 9. 10. 2022. godine u prodaji su regularne ulaznice, tako da svoje mjesto na NetWork 10 konferenciji možete osigurati već sada. Za studente važi posebna cijena kotizacije, koja iznosi 200 KM (+PDV). Za kupljenih 5 i više kotizacija, odobrava se popust u iznosu od 5%, dok se za kupljenih 10 i više kotizacija, odobrava popust od 10%.

Posjetite www.networkkonferencija.ba i rezervišite sebi ulaznicu. Sve informacije o NetWork 10 konferenciji možete dobiti putem web stranice, ali i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn. Stay tuned!

Pročitaj još
Related

Strip za djecu “Bajramske cipele”

Strip radovi nagrađivanog bh ilustratora Filipa Andronika poznati su...

German.Local.Culture – kampanja Turističke ogranizacije Njemačke

Novi sadržaj dodat je uspješnoj kampanji koja je pokrenuta...

NESCAFÉ predstavio opsežan plan za pomoć održivosti uzgoja kafe do 2030. godine

NESCAFÉ, najveći brend kafe kompanije Nestlé i jedna od...