spot_img

Nedavno objavljeno

Nikolina Pišek voditeljka nove emisije na UNA TV

Nakon niza uspješnih i poznatih imena na filmskoj i TV sceni koja ćemo od jeseni gledati u raznovrsnom programskom sadržaju, UNA televizija s velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno pojačanje u svom timu.

Poznata voditeljica Nikolina Pišek ponovo će se naći ispred kamera, a emisija koju će voditi obilovat će zanimljivim, intrigantnim i životnim temama koje gledatelji medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim.

Nikolinina svestranost, jedinstven spoj ljepote, britkog humora i inteligencije, izdvojili su je u moru poznatih TV lica i učinili jednom od omiljenih voditeljica na našem prostoru. U novoj emisiji na UNA TV koja će na programu biti ove jeseni, vidjet ćemo ovu šarmantnu damu u punom sjaju koja će sa svojim brojnim gostima iz svih oblasti života, otvarati važne i zanimljive teme i razgovarati otvoreno i iskreno.

Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku: “Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme ipriče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke”.

Iako će publika uskoro podrobnije biti obavještena o kakvoj emisiji je riječ, Nikolina je dala mali nagovještaj: “Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas”, zaključuje Nikolina.

Pripreme za emisiju su u punom jeku, a u njoj će biti još mnogo iznenađenja. Jedinstven, originalan i zanimljiv koncept donijet će gledateljima kvalitetan sadržaj, optimizam iporuke koje će se prepričavati i zbog kojih će se ova emisija svaki put željno iščekivati na programu UNE.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img