Nedavno objavljeno

Koncert ispod Plivskog vodopada: Dubioza Kolektiv zabavnim videom poziva na Desant na Jajce

Ljeto se bliži kraju, a običaj je da se ono najbolje ostavlja za kraj. Tako je i sa trećim festivalom Desant na Jajce, koji se u kraljevskom gradu Jajce održava od 26. do 28. augusta, a koji svojim posjetiocima obećava nezaboravan zavšetak ljeta 2022.

Festival će otvoriti jedan od najpoznatijih bendova sa ovih prostora, koji je postigao ogroman uspjeh ne samo na domaćoj, nego i na međunarodnoj muzičkoj sceni. Fenomenalna Dubioza Kolektiv nastupit će u petak, 26. augusta na platou ispod Plivskog vodopada u Jajcu.

To je bio povod da momci iz Dubioze u svom prepoznatljivom maniru snime zabavan video,

kojim pozivaju fanove dođu na njihov koncert u Jajcu.

Ulaznice za koncert Dubioze Kolektiv ispod Plivskog vodopada u Jajcu, koji će biti održan u petak 26. augusta, mogu se kupiti putem sistema Kupikartu.ba, te u samom Jajcu u Info centru Agencije Jajce, Hotelu Turist 98 i Pubu Svemirko.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 20 KM, dok će na samom ulazu na koncert ulaznice koštati 30 KM.

„S obzirom na to da ćemo spojiti fantastične izvođače i spektakularnu lokaciju, uz vrhunsku produkciju, ubijeđeni smo da je odličan provod zagarantovan. Stoga pozivamo sve one koji žele slušati Dubiozu Kolektiv ispod Vodopada u Jajcu, da svoje karte nabave što prije, jer je plato ispod Plivskog vodopada ograničenog kapaciteta“, poručuju organizatori.

A organizatori festivala Desant na Jajce su Inicijativa Odmori u BiH i JU Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca, dok su pokrovitelji događaja Općina Jajce i općinski načelnik Edin Hozan, Vlade Srednjebosanskog kantona, Ministarstvo obrazovanja i nauke Federacije BiH i Delegacija Evropske unije u BiH.

Sponzori trećeg Desanta na Jajce su: Tuborg, Jaegermeister, BH Telecom, Jack Daniel’s, Sara voda i Bingo.

Više informacija o Festivalu možete pronaći na web stranici Festivala.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img