IQOS je “Zagrijan za naš grad”: evo koje mjesto trebate obavezno posjetiti tokom ovogodišnjeg SFFa

Kruna ljetne sezone u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevo Film Festival održava od 12. do 19. avgusta na poznatim lokacijama u Sarajevu, a iako je događaja kao i uvijek, puno, donosimo vam one koji ne trebate propustiti ukoliko ste spremi za bolju odluku.

Nedavno objavljeno

“Zagrijani za naš grad”

 To što je festival ne znači da ne moramo misliti o boljim izborima koji će nas pratiti i kasnije. U IQOS prikolici u centru grada moći ćete tako saznati šta čini IQOS boljim izborom od nastavka pušenja cigareta. A osim eksponata putem kojih ćete se zatvorenih očiju moći uvjeriti u prednosti IQOS-a, posjetioci će posljednjeg festivalskog dana imati priliku družiti se s našim čuvenim glumcem Brankom Đurićem Đurom i uz kafu razmijeniti iskustva kako su donijeli bolju odluku za sebe i postali dio IQOS svijeta.

IQOS x “Almadebysisters” – saradnja koja pomjera granice

 Jedan od najpoznatijih domaćih modnih brandova, “Almadebysisters” u saradnji s brandom IQOS dizajnirao je ekskluzivne majice s porukom: bez vatre, bez dima, bez pepela, bez neprijatnih mirisa. Ovu lijepu uspomenu IQOS korisnici mogu dobiti samo na lokaciji prikolice „Zagrijani za naš grad“, gdje se uz kafu i razgovor razmjenjuju informacije i savjeti o IQOS-u, našem gradu, festivalu i filmovima.

Tesla – auto budućnosti

A da je sinonim za brand koji ide u korak s vremenom i teži da svojim korisnicima konstantno nudi nova iskustva, IQOS je dokazao i kroz omogućavanje svojim najvjernijim korisnicima da uživaju u vožnji Teslom, kako ga mnogi nazivaju – autom budućnosti. I ovaj automobil, baš kao i IQOS, zasniva se na premisi da u budućnosti trebamo praviti izbore koji su bolji ne samo za nas nego i našu okolinu, a ako izbor već postoji, da se trebamo što prije opredijeliti za njega.

Korisnike koji se registriraju za vožnju Teslom također očekuje i poseban “treat”, večera za dvoje u poznatom sarajevskom restoranu “BarSa”.

Kafa, piće prije ili poslije filma? Zašto ne i prije i poslije?

Kako biste se ‘zagrijali’ prije filma ili razmijenili utiske poslije, IQOS će tokom svih osam dana trajanja festivala, na dvije najpoznatije lokacije u Sarajevu – KAWA i Delikatesna radnja – u periodu od 20.00 do 22.00 i od 22.00 do ponoći, organizirati IQOS warm up nights – zagrijavanje za nezaboravne filmske noći. Goste očekuju interesantni DJ-evi, sadržaji i nezaboravno druženje.

Eiffelov most i DJ Solomun

Recharge sebe i IQOS na pokretnom IQOS punktu koji će biti lociran na Eiffelovom mostu pored Hotela Mariott Courtyard, a posljednju noć festivala, 19.08, budi VIP i prisutvuj koncertu DJ Solomuna, jednog od najpoznatijih majstora ovoga zanata u svijetu. VIP experience na dan zatvaranja SFF-a uz Solomuna na Titovoj ulici je će zasigurno biti nešto vrijedno gledanja i slušanja.

Od prvog dana IQOS brend je poznat kao brend sa velikom misijom, nastao iz želje kompanije PMI da više od milijardu odraslih pušača koji ne žele ostaviti cigarete ponudi bolju opciju, i iz dana u dan pokazuje koliko cijeni svakog pojedinca koji je donio bolju odluku za sebe i napravio jedan korak ka budućnosti bez duhanskog dima.

Kroz sve ove aktivnosti i nevjerovatne doživljaje brend IQOS je prikazao šta u realnosti znači staviti korisnika na prvo mjesto i da je IQOS zajednica mjesto gdje se mijenjaju navike, mjesto dobrih promjena i novih iskustava gdje se stvaraju uspomene za cijeli život.

*IQOS jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, ali nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost.

 

 

Pročitaj još
Related

Uspostavljena saradnja između Sarajevo Business Foruma i Sajma privrede u Tešnju

Ovim sporazumom je predviđeno uspostavljanje poslovne saradnje Sarajevo Business...

Lactalis BH pomaže svojim uposlenicima i farmerima

Jedan od načina pomoći uposlenicima Lactalis BH je i...