Kupcima modela vivo X80Pro 5G u pretprodaji u Bosni i Hercegovini, vivo daje posebne pogodnosti

Nedavno objavljeno

Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu, korisnicima u Bosni i Hercegovini nudi dodatnu pogodnost za kupovinu uređaja u pretprodaji koja će trajati od 05.08. do 20.08.2022. godine, do 23:59 časova. Kupovinom vivo X80 Pro telefona u promotivnom periodu ostvarujete pravo na poklon bežični punjač od 50W, kao i dodatnu godinu garancije na vaš novi uređaj i šest mjeseci zaštite ekrana od slučajnog loma. Promocija važi za uređaje kupljene kod ovlaštenog vivo partnera kompanije IQ Mobile.

Telefon vivo X80 Pro ima prednju kameru od 32 MP i sistem sa četiri kamere sa zadnje strane koji se sastoji od ultra-sensing kamere od 50 MP sa GNV senzorom i optičkom stabilizacijom slike (OIS), širokougaone kamere od 48 MP, kamere za portret od 12 MP i periskop kamere od 8 MP. Portretna kamera od 12 megapiksela osnovna je nadogradnja koja omogućava poboljšanje i stabilnost videa, dok glavna kamera uključuje ekskluzivno prilagođeni “ultra sensing” GNV senzor za optimizaciju refleksivnosti i smanjenje rastresitog svjetla u kombinaciji sa staklenim sočivom visoke propustljivosti. Telefon dolazi u pakovanju sa 80W FlashCharge punjačem, uz koje telefon od potpuno prazne baterije do 100% napunjenosti, dolazi za samo 36 minuta.

Podsjetimo, vivo trenutno uživa povjerenje više od 400 miliona korisnika u svijetu. Jedan od razloga tome je i posvećenost detaljima, dizajnu i strogoj kontroli kvaliteta vivo pametnih telefona. Svi vivo telefoni podliježu rigoroznim procedurama i testiranjima u svakoj fazi njihovog razvoja, čime se osigurava njihova izdržljivost, a korisnicima pruža pouzdanost i kvalitetno iskustvo.

Korisnici mogu iskoristiti trogodišnju garanciju na hardverske kvarove, ali i softverske kvarove proistekle iz neispravnosti osnovnog softvera, a sve što je potrebno da urade jeste da ovlaštenom servisnom centru prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini.

Dodatna garancija na oštećenje ekrana primjenjuje se samo jednom u vremenskom periodu od 180 dana od datuma kupovine uređaja kod ovlaštenih vivo distributera IQ Mobile u Bosni i Hercegovini. Ukoliko se oštećenje ekrana desi tokom perioda dodatne garancije na ekran, vivo će obezbijediti besplatnu zamjenu ekrana na uređaju.

Uslovi dodatne garancije ne važe u slučaju oštećenja proizvoda izazvanih:

  • Habanjem uređaja usljed uobičajenog korištenja
  • Neadekvatnim i nepravilnim korištenjem
  • Korištenjem dodataka drugih proizvođača
  • Nepridržavanjem mjera predostrožnosti
  • Namjernog oštećenja uređaja
  • Pokušaja neovlaštene popravke uređaja ili popravke od strane neovlaštenog servisa

Takođe, modifikovanje ili promjena originalnog operativnog sistema (npr. rutovanje, instaliranje neoficijalnog ROM-a) kao i odsustvo ili manipulacija serijskim brojem ili IMEI brojem će dovesti do isključenja iz uslova promocije.

Ukoliko je oštećenje mobilnog telefona u tolikoj mjeri da zamjenom ekrana nije moguće uspostaviti funkcionalnost mobilnog telefona, autorizovani servisni partner za Bosnu i Hercegovinu ima pravo da uređaj isključi iz promocije, ukoliko korisnik ne želi da nadoknadi dodatne troškove popravke drugih komponenti uređaja koje bi uređaj vratile u funkcionalno stanje.

Autorizovani servisni partner za Bosnu i Hercegovinu će u svakom od ovih slučajeva obavijestiti korisnika o nemogućnosti primjena uslova promocije i dati ponudu korisniku za vangarancijsku popravku.

vivo poziva sve zainteresovane kupce da pogledaju i isprobaju njihove pametne telefone kod vivo ovlaštenog partnera kompanije IQ Mobile.

Pročitaj još
Related

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Bosni i Hercegovini!

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan...

Upoznajte potencijal nove tehnologije 3D ultrazvučnog senzora za otisak prsta

vivo predstavio unaprijeđenu tehnologiju senzora otiska prsta za pametne...

Preko 60,000 isporuka mjesečno podržano od strane 5G, AR i AI tehnologija

Evropski logistički centar kompanije Huawei Technologies u Mađarskoj je...