Nedavno objavljeno

Kupcima modela vivo X80Pro 5G u pretprodaji u Bosni i Hercegovini, vivo daje posebne pogodnosti

Kompanija vivo, jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona u svijetu, korisnicima u Bosni i Hercegovini nudi dodatnu pogodnost za kupovinu uređaja u pretprodaji koja će trajati od 05.08. do 20.08.2022. godine, do 23:59 časova. Kupovinom vivo X80 Pro telefona u promotivnom periodu ostvarujete pravo na poklon bežični punjač od 50W, kao i dodatnu godinu garancije na vaš novi uređaj i šest mjeseci zaštite ekrana od slučajnog loma. Promocija važi za uređaje kupljene kod ovlaštenog vivo partnera kompanije IQ Mobile.

Telefon vivo X80 Pro ima prednju kameru od 32 MP i sistem sa četiri kamere sa zadnje strane koji se sastoji od ultra-sensing kamere od 50 MP sa GNV senzorom i optičkom stabilizacijom slike (OIS), širokougaone kamere od 48 MP, kamere za portret od 12 MP i periskop kamere od 8 MP. Portretna kamera od 12 megapiksela osnovna je nadogradnja koja omogućava poboljšanje i stabilnost videa, dok glavna kamera uključuje ekskluzivno prilagođeni “ultra sensing” GNV senzor za optimizaciju refleksivnosti i smanjenje rastresitog svjetla u kombinaciji sa staklenim sočivom visoke propustljivosti. Telefon dolazi u pakovanju sa 80W FlashCharge punjačem, uz koje telefon od potpuno prazne baterije do 100% napunjenosti, dolazi za samo 36 minuta.

Podsjetimo, vivo trenutno uživa povjerenje više od 400 miliona korisnika u svijetu. Jedan od razloga tome je i posvećenost detaljima, dizajnu i strogoj kontroli kvaliteta vivo pametnih telefona. Svi vivo telefoni podliježu rigoroznim procedurama i testiranjima u svakoj fazi njihovog razvoja, čime se osigurava njihova izdržljivost, a korisnicima pruža pouzdanost i kvalitetno iskustvo.

Korisnici mogu iskoristiti trogodišnju garanciju na hardverske kvarove, ali i softverske kvarove proistekle iz neispravnosti osnovnog softvera, a sve što je potrebno da urade jeste da ovlaštenom servisnom centru prilože kopiju računa ili dokaz o kupovini.

Dodatna garancija na oštećenje ekrana primjenjuje se samo jednom u vremenskom periodu od 180 dana od datuma kupovine uređaja kod ovlaštenih vivo distributera IQ Mobile u Bosni i Hercegovini. Ukoliko se oštećenje ekrana desi tokom perioda dodatne garancije na ekran, vivo će obezbijediti besplatnu zamjenu ekrana na uređaju.

Uslovi dodatne garancije ne važe u slučaju oštećenja proizvoda izazvanih:

  • Habanjem uređaja usljed uobičajenog korištenja
  • Neadekvatnim i nepravilnim korištenjem
  • Korištenjem dodataka drugih proizvođača
  • Nepridržavanjem mjera predostrožnosti
  • Namjernog oštećenja uređaja
  • Pokušaja neovlaštene popravke uređaja ili popravke od strane neovlaštenog servisa

Takođe, modifikovanje ili promjena originalnog operativnog sistema (npr. rutovanje, instaliranje neoficijalnog ROM-a) kao i odsustvo ili manipulacija serijskim brojem ili IMEI brojem će dovesti do isključenja iz uslova promocije.

Ukoliko je oštećenje mobilnog telefona u tolikoj mjeri da zamjenom ekrana nije moguće uspostaviti funkcionalnost mobilnog telefona, autorizovani servisni partner za Bosnu i Hercegovinu ima pravo da uređaj isključi iz promocije, ukoliko korisnik ne želi da nadoknadi dodatne troškove popravke drugih komponenti uređaja koje bi uređaj vratile u funkcionalno stanje.

Autorizovani servisni partner za Bosnu i Hercegovinu će u svakom od ovih slučajeva obavijestiti korisnika o nemogućnosti primjena uslova promocije i dati ponudu korisniku za vangarancijsku popravku.

vivo poziva sve zainteresovane kupce da pogledaju i isprobaju njihove pametne telefone kod vivo ovlaštenog partnera kompanije IQ Mobile.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img