Nedavno objavljeno

HOTEL COURTYARD BY MARRIOTT SARAJEVO: Sedam dinamičnih godina

Svake godine u julu, u centru Sarajeva ćete naići na jednu od najboljih ljetnih zabava u gradu

Hotel Courtyard by Marriott Sarajevo je i ove godine obilježio godišnjicu svog otvaranja, organizovanjem jedne od najljepših zabava u prostoru S-One Sky Lounge za svoje klijente, poslovne partnere, kolege i prijatelje.

Sedam godina uspješnog poslovanja kompanije Lake Hospitality d.o.o. i Hotela Courtyard by Marriott Sarajevo pratilo je mnogo uspona, ali i izazova, od kojih je period pandemije najteži period sa kojim se susrela ne samo ova kompanija već i kompletna industrija hotelijerstva i ugostiteljstva. Prema riječima generalne menadžerice hotela Edine Zagora, zahvalnost za uspješan izlazak iz ovog teškog razdoblja duguju svojim lojalnim partnerima i klijentima, kao i kolegama, bez čijeg truda i zalaganja ne bi bilo moguće ostvariti zavidne poslovne rezultate koje ovaj prestižni hotel danas ima.

Hotel Courtyard by Marriott Sarajevo sedam godina uspješno posluje slijedeći najviše internacionalne hotelske standarde grupacije Marriott International, koji podrazumijevaju i kontinuirani razvoj i unapređenje znanja uposlenika, ali i primjenu ekološki održivih načina rada, u čemu su često pioniri na našem tržištu. Kao rezultat svega toga uslijedilo je širenje baze vrhunskih poslovnih klijenata i lokalno pozicioniranje na mjesto lidera u ovoj industriji.

Nakon sedam dinamičnih godina, sakupilo se mnogo razloga za slavlje, što su gosti zabave prepoznali, te u jedinstvenom prostoru S-One Sky Lounge uživali u gastronomskim delicijama, uz piće, muziku i fantastični pogled na Sarajevo.

Latest Posts

Raport

spot_img