spot_img

Nedavno objavljeno

OTKRIVENO VELIKO B2B IZNENAĐENJE NA LOVEFESTU! – Marco Carola i Joseph Capriati zatvaraju Lovefest

Jubilarno 15. izdanje Lovefest-a će u subotu 6. augusta doživjeti spektakularnu završnicu - legendarna Fire bina će ugostiti dva kultna imena elektronske muzike - Marco Carola & Joseph Capriati - u tročasovnom back to back setu.

Poslije skoro decenije muzičke karijere, ne postoji pohvala i priznanje koje Joseph Capriati nije pobrao, a zasluženo nosi i titulu jednog od najtraženijih elektronskih umjetnika današnjice.

Marco Carola je jedan od najcjenjenijih tehno majstora, ključan za razvoj i popularizaciju elektronskog zvuka širom svijeta, a poslije nastupa iz 2019. godine, vraća se na Fire binu u spektakularnom maniru zajedno sa Joseph-om.

Pored b2b dvojca, na Fire bini će nastupiti i Jamie Jones, Kollektiv Turmstrasse, William Djoko, Danny Tenaglia, trenutno jedan od najpopularnijih di-džejeva Folamour, Kolsh, kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton.

Akcija 3+1 i ograničena mjesta u Lovefest KAMPU 

Ostalo je još malo vremena da se iskoristi akcija putem koje je za tri kupljene ulaznice, četvrta besplatna. Ograničen kontigent ulaznica moguće je kupiti na lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i tickets.rs, a jubilarno izdanje Lovefesta obilježilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp. Budući da su mjesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat, a i ove godine bit će smješten u prirodi, blizu festivalske lokacije. Više informacija o samom kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica, možete pronaći na sajtu www.lovefest.rs.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img