spot_img

Nedavno objavljeno

Nova cijena ulaznica 8. jula u ponoć

Jelen Lovefest ove godine slavi 15 godina trajanja, a do poskupljenja ulaznice za tri festivalska dana ostalo je još samo nekoliko sati. Karte za jubilarno izdanje festivala u Vrnjačkoj Banji po promotivnoj cijeni moguće je kupiti do 8. jula u ponoć.

Ulaznice po povlaštenim cijenama moguće je kupiti na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna bit će dostupna do isteka zaliha, a čitav kontigent je gotovo rasprodat.

Kamp gotovo rasprodat

Jubilarno izdanje Lovefesta obilježilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mjesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Lovefest kamp će ove godine ponovo biti smješten u prirodi i veoma blizu festivalske lokacije, a više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica, možete naći na sajtu www.lovefest.rs.

Legendarni b2b set za završnicu festivala

Jubilarno izdanje festivala obilježit će kultna svjetska imena elektronske muzike među kojima su Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Kollektiv Turmstrasse, William Djoko, Danny Tenaglia, trenutno jedan od najpopularnijih di-džejeva Folamour, Kolsh, kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton. Jubilarno izdanje Lovefesta doživjet će i spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire bini očekuje trosatni najjači svjetski back to back set.

Beogradski sindikat, Senidah i Hladno stižu na Live Stage

Čuveni zagrebački rok bend Hladno pivo otvorit će petnaesto izdanje festivala. Iste večeri na Live binu stižu i Kanda, Kodža i Nebojša. Kultni sastav Beogradski sindikat po prvi put dolazi na Lovefest u Vrnjačku Banju, gdje će poslije velikog koncerta na Tašu imati svoj debi pred Lovefest publikom. Beefeater Live bina ugostit će ovaj legendardni sastav drugog festivalskog dana u petak 5. augusta, a iste večeri nastupit će i omiljeni dvojac Lovefest publike Prti Bee Gee. Sada već internacionalno poznata muzička zvijezda, Senidah ovog ljeta zatvara jubilarno festivalsko izdanje. Na Live bini te noći bit će i spektakularni Zicer Inc. Showcase u okviru koga je čak devet mladih zvijezda u usponu, a samo neki od njih su Tam, Nihil, Jymenik, Thea, Bejbi Motorola i drugi.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img