Nedavno objavljeno

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Bosni i Hercegovini!

Karakterizira ga lagani i kompaktan dizajn, moćna tehnologija i neograničene mogućnosti za zabavu unutar i izvan doma

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Bosni i Hercegovini po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 1.899 KM. Uređaj prema ličnim željama i potrebama korisnika može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje za korištenje unutar i izvan doma. The Freestyle dolazi u bijeloj boji uz premium, minimalistički dizajn, a zbog svojih tehnoloških značajki pruža visokokvalitetnu reprodukciju zvuka, živopisan prikaz omiljenog sadržaja i novi nivo korisničkog iskustva. Samsung je sa The Freestyle projektorom osvojio i zlatnu nagradu na International Forum (iF) Design Award 2022 – prestižnom međunarodnom takmičenju za dizajn.

Dizajn koji osvaja na prvi pogled

Napredna tehnologija The Freestyle projektora implementirana je u vrlo lagano kućište od svega 830 grama. Ovo je uređaj koji stane u dlan svačije ruke i vrlo ga je jednostavno prenositi iz prostorije u prostoriju. Izuzev svoje male težine, The Freestyle se ističe i po svom elegantnom, modernom dizajnu s kojim će idealno ispuniti ulogu atraktivnog dodatka svakom interijeru – od dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice pa sve do spavaće sobe, ali i vanjskih lokacija poput balkona, terase ili dvorišta. Također, zahvaljujući rotirajućem postolju do 180 stepeni, odabrani sadržaj može se s jednakom kvalitetom prikaza projicirati na različite površine – na zidu, podu, plafonu, pa čak i na namještaju.

Zabava na svakom koraku

Posebnost The Freestyle projektora je što korisnicima pruža neograničene opcije. Riječ je o jedinstvenom uređaju koji, ovisno o individualnim preferencijama korisnika, može biti projektor, pametni zvučnik ili ambijentalno osvjetljenje. Gledanje filmova, slušanje muzike, gaming, samo su neke od brojnih mogućnosti, dok ambijentalni način rada zabavu odnosi na potpuno novi nivo. Uz ovu opciju korisnik može prikazati odabrani ambijent koji će ukrasiti zid prostorije te tako stvoriti intimnu, ugodnu atmosferu unutar doma, a istovremeno može projicirati očaravajuće svjetlosne efekte na temelju muzike poput prave disco kugle. Dodatno, projektor je kompatibilan i s eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više čime postaje idealni saputnik za putovanja i druženja s porodicom i prijateljima izvan doma.

Revolucionaran zvuk i prikaz sadržaja

Osim inovativnog dizajna i različitih mogućnosti korištenja, The Freestyle prenosivi projektor karakterizira i inovativna tehnologija za nevjerojatnu reprodukciju audio i video sadržaja. Uz auto-fokus funkciju, koja omogućava automatsko izoštravanje, prikaz sadržaja bit će uvijek kristalno čist i detaljan, dok se istovremeno projekcija može prilagoditi do 100 inča bez gubljenja kvaliteta. Nadalje, tu je auto-keystone funkcija koja automatski izjednačava iskošenu projekciju i stvara pravougaonu sliku, kao i  auto-level za prilagođavanje prikaza svakoj površini – od kamenog zida, pločica do kreveta u spavaćoj sobi. Što se tiče audio sadržaja, projektor donosi mogućnosti širenja zvuka od 360 stepeni po prostoriji čime korisniku osigurava potpuno novi doživljaj i maksimalno uživanje.

The Freestyle projektor od sada je dostupan kod Samsung prodajnih partnera u Bosni i Hercegovini po cijeni od 1.899 KM. Više informacija o ovom uređaju potražite na:

https://www.samsung.com/ba/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img